2777
2789

سلام دوستان گلم ازتون خواهش میکنم امشب واسه بچه دار شدنم دعا کنید و صلوات بفرستید سال دیگه عید حضرت محمد ،محمد یاسین داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی همه چشم انتظاران بچه تا سال بعد بچه بغل باشن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

برای من هم دعا کنید من هم چشم انتظار مادر شدنم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

چشم عزیزم

میشه تامیک اخرمو گزارش بزنینی نی  نی یار نیس

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
خدا رو قسم دادم به پیامبرش حاجتروات کنه میشه شماهم واسه من دعا کنی امسال به ۲ تا خواستم برسم اسمم& ...

چشم عزیزم الهی به حق حضرت محمد به خواسته ات برسی...ممنونم که دعا کردین