2777
2789

نه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما انجام دادین؟ مینای دندونتون آسیب ندید؟

اره .نه اسیب ندید 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
اگه به ریشه هم بزنه اره اماازمن میشنوی جرمگیری نکن

چرا؟

بعد بارداری دندونام زرد شدن جرم دارن

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
چرا؟ بعد بارداری دندونام زرد شدن جرم دارن

خمیردندون عوض کن اماجرمگیرنکن من دوبارجرمگیری کردم مینادندونم ازبین برده چون رودندوتوتراش میده لبه های دندونمم پریده یاترک خورده زردکه هیچی مینادندون که ازبین بره بعدیمدت سیاه میشه وجرمابیشترمیگیرکلاداغون میشه دندونات

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

سلام عزیزم من هفته پیش جرم گیری کردم

این حرف هایی که درباره جرم گیری میزنن که به دندون آسیب میزنه و ... همش الکیه اگر دندون جرم داشته باشه باید حتما جرم گیری بشه تا دندون ها پوسیده نشه 

اما در مورد اینکه سفید بشه خیلی نمیشه انتظار داشت برای سفید شدن باید بلیچینگ، کامپوزیت یا لمینت کنی

من کرج زندگی میکنم رفتم کلینیک دندون پزشکی دکتر عارف. سایت دارن روی سایتشون ویدئو های آموزشی درباره جرم گیری دندون میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه سر بزن اطلاعات خیلی خوبی درباره جرم گیری به دست میاری:

https://arefclinic.ir/category/blog/tooth-scaling/