2777
2789

شما بگین من پسر با 20 سال سن چرا هنوز باید زیر نظر مامان بابام برم بیرون چرا نباید کارت داشته باشم چرا گوشیم هر شب باید چک بشه چرا نباید با کسی چت کنم حس میکنم با همه متفاوتم 

تازه یه خواهر دارم 2 سال از خودم کوچیکتره

کارت مستقل داره

گوشیش چک نمیشه

راحت میره بیرون

کلا برعکس من

سابقه ات پاکه؟

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عجب صبری داری

چجور تحمل میکنی؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

خیلی برام عجیبه 

تا حالا نشنیده بودم که به پسر گیر بدن اما به دختر نه 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

چقدر عجیب 

چرا رفتارشون با شما و خواهرت متفاوته؟؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بابا میگن هنوز برات زوده 😐😔

وا ینی چی زوده

دانشجو نیستی؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
برای خودمم عجیبه چون چند ماهه اینجور شدن

با خانواده ات صحبت کن 

در مورد گیر دادن هاشون سوال کن 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)