2777
2789

من تجربه کردم وقتی همیشه امیدوار باشید بهش توکل کنید   خدا نجاتتون میده خدا مگه میشه این ماییم که نا امیدیم این ماییم که عاشق دنیاش شدیم اصل کاری رو ول کردیم نه شکرش میکنیم نه یادش فقط موقع گرفتاری میگم وایی خدا خدا چرا جواب نمیدی ؟؟؟من و نمیبینی منو فراموش کردی من بندت نیستم ولی خدا میگه اون موقع که حواسم بودبهت خوشی داشتی اومدی طرفم نیومدی صدام کردی شکرم کردی ؟؟،نکردی 

خدایا به توسپردم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تایپیکام هست  خواستی برو بخون

عزیزم وقتی خدا خواسته کاریش نمیشه کرد خدا داده چرا ناراحتی خدا خودشم هوای مامانت و داره خدا خیلی بزرگه بهش بگو توکل به خدت همه چیو خودت درستش کن ان شاءالله قدمش نیک باشه برات  شاید با اومدنش یه نور به زندگیتون بیاد هربچه یه نعمته برکت خونست 

خدایا به توسپردم ❤
من چطور روم بشه از خدا بخام بچه ای که تو شکم مامانمع سقط بشه  هم خودم هم مامانم ی هفتس کارمون ...

به مامانت روحیه بده نذار شکنجه بشه الان که بارداره بذار بهترین روزهای عمرش باشه کاریش نمیشه کرد اون و خدا داده  خدا نعمتشو تو این سن به هرکسی نمیده 

خدایا به توسپردم ❤
نگو عزیزم اون لطف خداست چرا غ خونتونه  میشه یکم مهربونتر به قضیه نگاه کنی

ما سه تا بچه ایم 

مامانم۴۱ سالشه خودش میگه تازه از گریه بچه و اذیتاش راحت میشدم 

اون بچه آینده میخاد زندگی میخاد 

ما که دل سقط کردن نداریم ،نمیدونم چی بگم

ما سه تا بچه ایم  مامانم۴۱ سالشه خودش میگه تازه از گریه بچه و اذیتاش راحت میشدم  اون بچه ...

عزیزم منم بچه سومم نمیخواستم ولی خدا داد دیگه من چسپندگی رحم و سزارین و تمام مشکلات داشتمدیه پسر مریض هم دارم که نباید حامله میشدم یعنی از من بدتر ه شرایطتون عزیزم بهت بگم از وقتی اومده خدا فرستاده افسردگیمون زندگیمون خیلی بهترشده خدا میدونسته که داده خودشم درست کرد عزیز دلم به کار خدا ایمان داشته باش هیچ کار خدا بی حکمت نیست خدا بهم تو شرایط سخت بهم داد تا روحیم به خاطر پسر مریضم بهتر بشه که شد خدا را شکر این  روزیشو هم خدا رسوند ماهم نمیخواستیم ولی داده شکرش کردیم و راضی ام به رضای خدا جونم درسته خیلی سختی میکشم فکرم کارم همش شده بچه ولی خدای من بهم هدیشو داده هر روز بچم و میگیرم رودستم شکرش میکنم که سالمه فقط دعا کن سالم باشه اگر خدایی ناکرده  خدا قهرش بگیره سختتون میشه نه اینکه بچه سالمی رو میخواد بهتون بده صد هزار مرتبه شکرش کنید و بگید خدا سالم بده تو همین نی نی سایت یکی میگفت نمیخواستم خدا بهش بچه ای داده بود که دائما میگفت خدا داده بودی سالم میدادی اینو نمیخوام الهی که سلامت و سالم و زندگیتون نور بیاد 

خدایا به توسپردم ❤
عزیزم منم بچه سومم نمیخواستم ولی خدا داد دیگه من چسپندگی رحم و سزارین و تمام مشکلات داشتمدیه پسر مری ...

عزیزمم خدارو شکر 🥺♥️ 

این پستتو برا مامانم میخونم حتما شاید آروم بشه خدا ب زندگیت برکت بده  ،خودش خیلی آدم معتقدیه همش کارش نماز و دعاس ،توبه میکنیم انشالله که خدا قبول می‌کنه