من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم تا 1401/6/30 خوش هیکل و بدنی رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم را نابود می کنم و سفید می کنم فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم
اگه دقت کنید یه نفر تو سایت میگه با حجاب باشید یا نماز بخونید هشت نفر لایکش میکنن سیزده نفر قورتش میدن.پس غیر مذهبیا بیشتره
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
اتفاقا کاملا ضد مذهب هست😂کاربری منو بخاطر امام حسن عسکری زدم برای شهادتش ترکوندن بدون هیییچ اخطاری ...
نمیدونم اخه اکثرا خیلی مذهبین
من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم تا 1401/6/30 خوش هیکل و بدنی رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم را نابود می کنم و سفید می کنم فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم
عزیزم تازه یه چیزیم بگم یه عده بچه مچه هستن برای اینکه فقططط حرص دربیارن ادای مذهبی درمیارن من یه بار رفتموتاپیکای طرف درباره انتخاب رشته هدهایت تحصیلی و اینجور چیزا بود !برای سرگرمی میان اذیت میکنن !!چه مذهبی چه بی مذهبی😂هرکی چیزی گفت یکی بزن توی دهنش و دیگه جوابشو نده
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
برعکسشه اتفاقا خیلیا تو سایت اصن دین و ایمان ندارن هیچوقت یادم نمیره ی کاربر نماز خون ...
اره تو کار بقیه دخالت میکنند ولی اگه خودشون باشه میگند زندگی شخصیمیه اگه شخصبه پس به تو یارو می خواد نماز بخونه روضه بگیره
حرف خودشون روهم قبول ندارند
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
عزیزم تازه یه چیزیم بگم یه عده بچه مچه هستن برای اینکه فقططط حرص دربیارن ادای مذهبی درمیارن من یه با ...
باشه مرسی
اره تو کار بقیه دخالت میکنند ولی اگه خودشون باشه میگند زندگی شخصیمیه اگه شخصبه پس به تو یارو می خواد ...
حرص نخورید باور کن نصف کاربریا اصلا ادم.حسابی نیستن که بخوای از حرفشون حرص بخوری!من واقعا میگم خب حتما توی اینجور خانواده ای بزرگ شده چیکار میشه کرد تربیت بعضیاشون همینه فک میکنن توهین و حرف زشت زدن یه چیز طبیعی هست
منظورمو گرفتی؟مشکل از خانوادشونه دست خودشون نیست
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
حرص نخورید باور کن نصف کاربریا اصلا ادم.حسابی نیستن که بخوای از حرفشون حرص بخوری!من واقعا میگم خب حت ...
اره واقعا