2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن ؟

934 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان دکتر برام ای یو ای نوشته بخاطر تنبلی تخمدان و واریکوسل شوهرم ،کیا ای یو ای کردن بیان تجربیاتشون رو بگن چقد احتمال داره باردار بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم

و نتیجه گرفتم بار اول

برخلاف نظر خیلیا که میگن آی یو آی ج نمیده بنظرمن به امتحانش می ارزه 

بمن همه گفتن پول دور ریختنه

اما دکترم خداروشکر این شانسو بهمون داد و جواب گرفتیم

اگر دکترم مستقیم ای وی اف میکرد کلی هزینه و سختی و زحمت بهمون تحمیل میشد بنظرم حداقل یکبار امتحان کن انشاءالله جواب بگیری

من کردم  ولی استراحت کامل میخواد 

اصلا نباید استرس داشته باشی چون خیلی بده 

دردم نداشت فقط یه کمی مراحلش زیاده 

انشالله هرکی بچه میخواد دامنش سبز شه

راستی کسایی که آی یو آی میکنن خدایی نکرده باردار نشدن نباید نا امید شن 

چون شاید دفعه اول و دوم جواب نده 

ولی بدن و رحم و تخمدان رو قشنگ ریکاوری میکنه

خانوما  گوشت بلدرچین گوشت  شتر و گوشت گنجشک  برای مردایی که اسپرمشون ضعیف عالیه 

قرص ژل رویال هم داروخونه داره اونم عالیه 

یه معجونی هست عطاری داره اینترنتی هم میشه سفارش داد به اسم فنجیوش  

من کردم  ولی استراحت کامل میخواد  اصلا نباید استرس داشته باشی چون خیلی بده  دردم ند ...

عزیزم آی یو آی برخلاف آی وی اف استراحت نیاز نداره من انجام دادم فقط همون روز مرخصی گرفتم بعدشم سرکار رفتم 

البته که کار سنگین نباید انجام بشه چون اگر باردار بشی خدای نکرده مشکل میخوری اما کار معمول مشکلی نداره و نیاز به استراحت مطلق نیست

من انجام دادم و نتیجه گرفتم بار اول برخلاف نظر خیلیا که میگن آی یو آی ج نمیده بنظرمن به امتحانش می ...

چه چیزایی رو رعایت کردی ب منم بگو توروخدا خسته شدم از انتظار  ،من یکم استرس دارم دکتر برام پراپرانول هم داده