2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 19 پست
چه چیزایی رو رعایت کردی ب منم بگو توروخدا خسته شدم از انتظار  ،من یکم استرس دارم دکتر برام پراپ ...

عزییییزم استرس چه تو آی وی اف چه تو آی یو آی بزرگترین سمه

من قبلش استرس داشتم اما دکترم خیلی بهم ارامش داد و گفت استرس سمه برات

و خدا میدونه روز انجام آی یو آی انقدددددر آروم بودم فقط از خدا میخواستم اون چیزی که برام بهترینه رو رقم بزنه خیلی ارامش داشتم که حتی اگر نمیشد اصلا ناراحت نمیشدم همه چیزو سپرده بودم به خدا. ببین بچه دار شدن فقط به خواست خداست همه دکترا و روشها فقط وسیله هستن هزار هزاران زوج سالم هستن که ناباروری بدون دلیل دارن اما خیلیا مشکل بزرگ دارن و خدا طبیعی بچه داده بهشون ،باید زمانش برسه تا خدا بخواد و از روح خودش در نطفه ای بدمه وگرنه خیلی وقتها نطفه تشکیل میشه اما روح نمیگیره یا قلب تشکیل نمیشه فقط اون روح مهمه که دمیده بشه 

من با فهمیدن این چیزا خیلی اروم شدم البته که انتخاب دکتر خوب خیلی مهمه که حواسش به همه چیز باشه اما در نهایت فقط از خدا بخواه اگر اعتقاد داری چله حدیث کسا خیلی اثر داره انشاءالله شما هم نتیجه میگیری توکل به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کردم  ولی استراحت کامل میخواد  اصلا نباید استرس داشته باشی چون خیلی بده  دردم ند ...

واقعا هم استرس همه چیو خراب میکنه من بهار که مام رفته بودم برای ای وی اف اینقد خوب برخورد میکردن که یادم میرفت برای چی رفتم ، برعکس خیلی جاها که پزشک زنان ها اعصاب معصاب ندارنو ادمو پشیمون میکنن