سلام ممنون میشم کمکم کنین.من از یه پسری خوشم میومد تو محیط کار .ویه مدت دورادور میدیدمش.شماره یکی از بستگانش هم گیر اوردم.الان دیگه نمیبینمش.اون شماره هم از عکس پروف واتساپش معلومه مال یه خانمه..حالا چطوری شماره پسره رو گیر بیارم؟ایده ای ندارین؟😭
عشق ک در وجود ما نهفته شده هدیه ای از طرف خدا برامون🧿❤️صبر درد برابر مشکلات اوج احترام ب امتحان های خداست 🦋💗خدا ب همه در تک تک مراحل زندگیشون کمک کنه ✨با تمام قوا داریم تلاش میکنیم زندگیمون رو بسازیم من و عشقم 👩❤️👨همه جور مشکلاتی پیش پامون هست هر کسی این متن و میخونه لطفا خواهش میکنم ازتون نمیتونید کمک یکی بکنید تو رو خدا سنگ نندازید تو راهشون یه دخالت شما میتونه زندگی یه نفر رو تغییر بده 💕🥰
واقعا میگم واسه همه دخترا هر چقدر مستقل تر باشید جذاب ترید و ببین واسه خود ما دخترا پسرای هول جذاب نیستن ولی پسرای ک رو پای خودشون وایستادن زیاد اهل دختر و اینا نیستن جذابن توأم رو خودت تمرکز کنی خیلی مرد های بهتری از این پسرع میاد سمتت✌️😂
عشق ک در وجود ما نهفته شده هدیه ای از طرف خدا برامون🧿❤️صبر درد برابر مشکلات اوج احترام ب امتحان های خداست 🦋💗خدا ب همه در تک تک مراحل زندگیشون کمک کنه ✨با تمام قوا داریم تلاش میکنیم زندگیمون رو بسازیم من و عشقم 👩❤️👨همه جور مشکلاتی پیش پامون هست هر کسی این متن و میخونه لطفا خواهش میکنم ازتون نمیتونید کمک یکی بکنید تو رو خدا سنگ نندازید تو راهشون یه دخالت شما میتونه زندگی یه نفر رو تغییر بده 💕🥰