2777
2789
عنوان

پریشب عروسیم بود، لباسم قشنگه؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 81 پست
چند سالته ؟؟به 20 اینا میخوری فک کنم نه ...قالب صورت این نشون میده

همه میگن ۲۰ تا ۲۱

ولی ۲۷سالمه😉

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم از خیابون داریوش کرج اگه عروس اینده ای حتما یه سر برو کارای خیلی قشنگی داشت خوشبخت باشی ...

ممنون گلم.مجردم

اگه اشکال نداره میتونم بپرسم هزینه ی کرایه اش چند شد؟

وقت اذان برای خوشبختیت دعا کردم گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خوشبحالت عروس خانم چ خوشکله مبارکت باشه من بخاطر شزایط مالی خیلی چیزا موند تو دلم عقده شده واسم

عزیزم جشن نگرفتی؟

یه سالگرد ازدواج کوچیک بگیر لباس بپوش عکس و فیلمم بگیر

غصه نداره فداتشم

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
پس قیافه تو ندیدم شطرنجی کردی از قالب صورتت فک کردم کم سنی ...به نظر ریزه میزه ای که سنت کم نشون مید ...

اره چهرم کم نشون میده

حاجت.... آرزو ب دلم موند چادر عروسی هروقت عروس میبینم دلم میگیرهق

اره حاجت .از بالایی بخواه حتما دلت شاد میکنه به داشته هات فکر کن.چرا عروسی نمیگرید وقتی عروسی انقدر دوس دارین ...به نظرم به شوهرت بگو حداقل لباس عروس بپوش اگه وضع مالیت الان اوکیه ...اگه نیس خدا بخواده رزق و روزیت زیاد کنه

عزیزم جشن نگرفتی؟ یه سالگرد ازدواج کوچیک بگیر لباس بپوش عکس و فیلمم بگیر غصه نداره فداتشم

ممنونم عزوس خانم ولی دلت خوشه با کدوم پول... اخر این ماه تولد پسرمه در توانم نیس واسش بگیرم بعد شما میگی سالگرد ازدواج

ممنونم عزوس خانم ولی دلت خوشه با کدوم پول... اخر این ماه تولد پسرمه در توانم نیس واسش بگیرم بعد شما ...

فقط خونواده خودت و همسرت کافیه، نمیخواد شلوغ شه که

مهم همون حس و حال

سعی کن بگردی جای ارزون پیدا کنی لباس و ارایشگاه

تولد گل پسرتم مبارکه‌، خدا برات حفظش کنه🌹