2777
2789

قانون همینه اصلا

وقتی میچسبه بهت طبیعیه

زنایی هم ک شوهراشون بدشون میاد ازشون دقیقا همینجوری میچسبن ب شوهرا

بابا بذارید نفس بکشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوتاش چون با وجود بچه بهش نیاز دارم ولی نمیخوام دور وبرم باشه

میدونی منم طی ی اتفاقاتی ازدواج کردم چهارسال قبلش با یکی بودم نامزد بودیم خیر سرمون همه میدونستن پسره بد شد و ولش کردم زن همین آقا ک الان شوهرمه شدم 

با وجود اینکه پسره بم خیانت کرد بدهنی کرد گل می‌کشید بازم حواسم سمت اون بود تااینکه ی شب تو خواب دیدم ک منو دارن ب یکی دیگ میدن میگفتم پس شوهر خودم چی چجوری اونو فراموش کنم زااار میزدم داشتن عکس میگرفتن ازمون من هی میپیچوندم میگفتم باید عکساتونو پاک کنین ار وقت عقد شدیم اونموقع و دنبال راه فرار بودم 

شوهر منم یوختایی ی کارایی میکنه من دوس ندارم اما سعی میکنم با مهربونی و سیاست بهش بگم ی جور دیگ رفتار کنه هیچکس کامل نیس خاهر 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید.