2777
2789
عنوان

بنظرتون خواستگارم خسیسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس، بی، نزاکت بی شخصیت

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

انگار اکیپه دنگی دونگی باشه😐

رستورانم یکی درمیون اخه؟!!!

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

چقدر زشته رفتارش

یعنی چی که شما هزينه غذا رو حساب کنی 

این اقا از اون دسته از افراد هستش که اگه ازدواج کنید میگه خانوادت یک بار اومدن نوبت مائه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

مرد اگه مرد باشه غرورش نمیزاره  یه دختر حساب کنه ،اصلا مگه میشه زن و مرد یجا باشن ،زن دست تو جیبش کنه بره صندوق  

من این پیامو براش فرستادم واتساپ نخونده هنوز 👆🏻  

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

خسیسه ب شدت .الان ی نمونه اشو دیدی.فردا مهمون بیاد امار پیمونه برنج و نخود لوبیاروهم ازت میگیره .دیدم ک میگم .بیشعور.اسی بدبخت نکنی خودتو .بگو ن .فردا میگ شاغلی خودت خرجتو درمیاری ‌بقران اینارو دیدم تو اطرافیانم ک طرف یاجداشده یا خودشو پیر کرده بااین طرزفکر و زندگی شوهرش.الان با۶۲سال سن تازه یادش افتاده ک زندگی نکرده و اونجور ک بایدو دلش میخواسته  نخورده و نگشته و نپوشیده .تازه الان حسرت میخوره

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
خسیسه ب شدت .الان ی نمونه اشو دیدی.فردا مهمون بیاد امار پیمونه برنج و نخود لوبیاروهم ازت میگیره .دید ...

نه ردش میکنم مشخصه خسیسه  

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟