poloooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1958 عنوان میگم شیرازباید کجا برم برای سرپرستی سگ 155 بازدید | 20 پست میخام سگ ب سرپرستی بگیرم چون منو پیرم دیوونه وار عاشقشیم البته سگ خوشکل و فانتزی 1400/08/01 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 مفتی میخای یا پولی؟؟ قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
bahar_63سابق عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1912 سلام ممنون از این کار انسان دوستانه تون❤️تو اینستا پناهگاه ها پیج دارند میتونید به اونا پیام بدید ادرس بگیرید برید و به سرپرستی بگیرید اگه سگ کوچیک و خانگی مد نظرتونه و نتونستید پیدا کنید تو تهران میتونید پیدا کنید ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️ از کوتهی ماست که دیوار بلند است
65nazaninjon عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 5996 به نظرم یه بچه بیاری پرورشش بدی بهتره تاسگ قشنگ انگار دوتا بچه داری
poloooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1958 مفتی میخای یا پولی؟؟ سرپرستی میشع مفتی دیگه الان رفتم مشیر پرسیدم بالای دوتومن بودن خییییلی دلم خاست
poloooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1958 سلام ممنون از این کار انسان دوستانه تون❤️ تو اینستا پناهگاه ها پیج دارند میتونید به اونا پیا ... مرسی عزیزم 😍ینی سگ کوچیک و خانگی نیست تو شیراز
وطن67 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 3525 به نظرم یه بچه بیاری پرورشش بدی بهتره تاسگ قشنگ انگار دوتا بچه داری بچه به راحتی نمیدن که پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
poloooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1958 به نظرم یه بچه بیاری پرورشش بدی بهتره تاسگ قشنگ انگار دوتا بچه داری واااا😓
وطن67 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 3525 مرسی عزیزم 😍ینی سگ کوچیک و خانگی نیست تو شیراز تو برنامه دیوارم یه نگاه بندازید پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
65nazaninjon عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 5996 بچه به راحتی نمیدن که منظورم خودش باردار شه برا بچه اوردن یه چیزی به نامش بزنی سخت نیس
bahar_63سابق عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1912 مرسی عزیزم 😍ینی سگ کوچیک و خانگی نیست تو شیراز شیراز اطلاعی ندارم اما تهران میدونم بعضی پناهگاه ها دارندخواهش میکنم😍😍😍 ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️ از کوتهی ماست که دیوار بلند است