2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ساله یه زنجیر کلفت بدل خریدم 

من انگشترم گم شده انگار نیستش خواستم بخرم بزارم بجاش شوهرم فقط نفهمه ...

از دستم افتاد رفت تو چاه 😔😔😔

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

نه چون با لیزر انجا میشه 

من دو تا النگو فروختم دوس داشتم کسی ندونه به خر پیجی پیام دادم گفتن نمیشه 

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
نه چون با لیزر انجا میشه  من دو تا النگو فروختم دوس داشتم کسی ندونه به خر پیجی پیام دادم گفتن ...

جدی نیست اصلا ...یعنی اصلا گیرم نمیاد حتی شبیهش...حالا چیکارکنم...درسته هیچوقت شوهرم نمیگه طلاتو بیار ببینم ولی گاهی میگه مثلا فلان طلاتو بزار دستت

نه چون با لیزر انجا میشه  من دو تا النگو فروختم دوس داشتم کسی ندونه به خر پیجی پیام دادم گفتن ...

ولی من دیدم بدل عین طلا بوده تو بدلیجات فروش ها...خدا کنه عینش یا شبیهش گیرم بیاد اینم تو تاپیک های نینی سایت خوندم ک گفتم برم بدلشو بگیرم...

ولی من دیدم بدل عین طلا بوده تو بدلیجات فروش ها...خدا کنه عینش یا شبیهش گیرم بیاد اینم تو تاپیک های ...

اره ممکنه شبیهش گیرت بیاد 

حالا یکم بگرد  چند جا برو 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اگر خیلی شوهرت دقیق نیست  شبیهش گیرت میاد

نه اصلا سراغ طلارو نمیگیره ولی خب وس مراسمی ک باشه میترسم بگه فلان طلاتوبزار...دوست ندارم بفهمه..