2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست...

1294 بازدید | 18 پست

نمیدونم چرا. اصلا شاد نیستم و بی دلیل ناراحتم. دلم نمیخواد کارامو انجام بدم با اینکه زیادن و حوصلم نمیاد. مدتیه شبا خیلی دلم میگیره داغون میشم چرا آخه من باید انقد روحیم بد باشه  بنظرتون چرا اینجوری شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام شبت بخیر؛

گاهی وقتا ما آدما حالمون خوبه و گاهی نه ، این حس کاملا طبیعیه و سراغ همه میره . اگر خسته ای و حوصله نداری مدتی استراحت کن تا قوای روحی و جسمی خودتو بدست بیاری ، تو این مدت به خودت فشار  نیار و مطمئن باش میگذره . در عوض بعدا قدرتمندتر وارد میدان میشی 

کاشکی درمان داشت

درمان داره . مدیتیشن و یوگا درمان قطعی .اگه مدیتیشن کنی راهت پرنور میشه زندگی رو بهتر میبینی حالت عالی میشه

سعی میکنم توتاپیک هایی که خیلی خلوته شرکت کنم شاید تونستم کمکی بکنم 

این حالت ها برای من هم بارها و بارها بوجود اومده

فقط خودتون می تونید به خودتون کمک کنید 

لطفن نزارید این حالت بهتون غلبه کنه

قوی باشید و خیلی توی فکر نرید 

هر چی که حالتون رو خوب می کنه حتمن انجام بدید 

مثلن بنده پیاده روی با پلی کردن موزیک حالمو بهتر می کنه و همین کار ساده خیلی تاثیر داشت روی بهبودیم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد