2777
2789

شاید مشاورت خیلی خوب نبود

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

چون مشکلاتتو مرور میکنی میبینی چقدر اذیت شدی 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون داره به راه راست هدایتت میکنه 

باید منحرف شی😂

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

ای نسخه نامه الهی 

ای آینه جمال شاهی 

از خود بطلب هر آنچه خواهی 

سلام 

خودتون برنامه ریزی کنید 

نیازی به مشاور نیست 

هرچی که هست رو، روی کاغذ پیاده کنید 

یکی یکی سراغش روید 

به چشم مسئله نگاه کنید و  به دنبال راه حل آن باشید 

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺
آخه چند تا رفتم

مشکلت چیه عزیزم

شاید بتونم کمکت کنم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خیلی مشکلات دارم

با این شماره تماس بگیر (۱۴۸۰) مشاور های مجربی داره که میتونن خیلی خوب کمکت کنن

اتفاقاً زنگ زدم یه موسسه رو معرفی کردن بدتر شد

چی بگم والا