2777
2789
عنوان

معجزه 💫

5801 بازدید | 30 پست

شنیدم نماز حضرت رسول (ص) مثل معجزه میمونه . 😍

سخت ترین و محال ترین حاجت هارو روا میکنه چه چله ی این نماز چه تک بخونی 💫💫💫💫

تو مفاتیح هم هست که یه دعا هم داره بعدش 

خیلی دلم میخواست شب میلاد پیامبر یا روزش بخونم این نماز رو ولی نشد پ.ر.ی.و.د 🥺🤦🏻‍♀️

ولی به دلم افتاد بیام اینجا بگم بهتون که شما بخونید انشالله حاجت روا بشید و بیاید همینجا ب خودم بگید ک حاجت گرفتید ❤ انشالله بعد این یه هفته میخونم و مطمئنم جواب میگیرم میام بهتون خبرشو میدم 💕

خدایا شکرت ❤

یعنی چی چله 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲ رکعتِ 

رکعت اول بعد از حمد ۱۵ بار سوره قدر 

رکوع :ذکر رکوع + ۱۵ قدر 

بلد شدن از رکوع ۱۵ قدر 

سجده: ذکر سجده + ۱۵ قدر 

بلند شدن از سجده ۱۵ قدر 

سجده دوم ۱۵ قدر 

بلند شدن ۱۵ قدر 

رکعت دوم هم مثل اولی جمعا ۲۱۰ قدر در هر رکعت ۱۰۵ بار 

و یک دعایی هم داره ک بتونم میزارم براتون برای بعد نمازه انشالله حاجت روا بشید 💖💖💖💖💖

خدایا شکرت ❤
یعنی مثلا نیت کنی بگی چهل روز این نماز میخونم ولی شنیدم خیلی ها با یکبار خوندنش هم حاجات محال گرفتن& ...

نمیشه چهل روز که یوقت کارپیش میاد یا اینکا میفته دوران قاعدگی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن