2777
2789
عنوان

یه تجربه برای مامانایی که می خوان بچه شون رو از پوشک بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 29 پست
دختر من 2 سال و چهار ماهشه.چند روزه شروع کردم ولی دخترم همکاری نمیکنه.نمیدونم چکار کنم ����
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر از همه اطرافیان هستن که خیلی عجله دارن ظاهرا.نمیذارن با آرامش این دوران بگذره.
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
مامان برسام
داستان خیلی اثر داره بگو پی پی می خواد بره تو دسشویی پیش مامانش اینو ااز یکی از بچه های سایت یاد گرفتم
الان پسرم که میره دسشویی همین رو میگه خخخخخخخخخخ
الی جون چه جالب دختر منم ده روز پیش خودش پوشکش رو باز کرد گفت دیگه میخوام خودم برم جیش کنم. دختر من دو سال و 8 ماهشه. 2 شب پوشک کردم صبح دیدم خشکه.
پی پی رو هم چون همیشه یه جا میرفت که کسی نبینه و اعلام میکرد کسی نبینه همیشه میگه و همیشه موقع پی پی کردن چیزی میخورد. هویجی چیزی...
مامان برسام وقتی میگه پی پی داره ببر رو توالت بشونش بهش بگو الان یه چیزی برات میارم یه خوراکی بیار بده بخوره یا موقعی که نشسته پی پی میکنه براش کتاب بخون.
دختر من روزهای اول وقتی میدید از پی پی کردنش خوشحالم میگفت از پی پی عکس بنداز خخخخخخخخخخخخخخخ
مامان برسام جون
منم مشکل شما رو داشتم.پسرم جیشش عالی بود اما برای پی پی حتما باید پوشک میشد.
تازه مشکل من بزرگتر هم شد!یه بار که سرما خورده بود و اسهال شده بود،موقع پی پی توی پوشک،ریخت روی زمین و پسرم حسابی بهش برخورد!تا یک هفته از ترس ریختن،پی پی نکرد.مجبور شدیم چندبار بهش ملین بدیم که مجبور شه بره دستشویی،باز یک هفته نگه داشت،چندبار شیاف صابون گذاشتیم و....خلاصه پدرمون در اومد
اما پی پی توی پوشکشو با جایزه حل کردیم
اوایل اگر پی پی میکرد جایزه میگرفت هرجا!!!،بعدتر اگه بجای پوشک توی حموم میکرد(خودش حمومو به دستشویی ترجیح میداد)،الان هم فقط اگر توی لگن پی پی کنه:) جایزه هم اوایل ماشینای گنده،بعد شد ماشینای کوچیک،الانم شده اسمارتیز:)
اما توی مهدش یکی از مامانا که دختر اونم فقط توی پوشک پی پی میکرد مشکلو با سوراخ کردن پوشک حل کرد!البته دختر ایشون میرفت دستشویی اما فقط توی پوشک پی پی میکرد.مامانشم وسط پوشکو یه سوراخ گنده کرد و بچه بعد از چند بار دیگه پوشک نخواست:)
ایشالا مشکل شما هم بزودی حل شه:)