2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عذر میخوام واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست
الهی بگردم نزار اون بی شرفا راحت بشینن و یه آرزوشون برسن  میدونم خیلی خسته میشی اما بعدش دلت خ ...

رفتم

خانوادش اصلا براشون مهم نبود

خودشونم گفتن شوهرت مزاحم دخترمون میشه

لال شدم دیگ توان جنگیدن ندارم

دیگ تموم شد

آییییی نفسسس کشششش👹👹👹👹🔪⚔️🗡🪓

بیا تاپیک قبلیم تا بفهمی😑☹️

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها میگفتن خیلی توهین کردی بهشون؟😂 اینجوری نبوده؟🤔😄 من که لر نیستم... .ولی خیلی ناراحت شده بود ...

من توهینی نکردم.. گفتم چنین چیزایی دیدم آیا واقعا اینطوره؟تازه بعد ازینکه دیدم ولی مطمئن نیستم چون همه جا خوبو بد داره اولشم گفتم هیچ قصدو نیتی ندارم قصد ناراحت کردنم ندارم فقط برام سوال شده ولی خیلی تهاجمی رفتار میکنید واقعا به چه دلیل؟ 

خدا ب آدم عقل داده قبل از حرف زدن خوب فکر کنه بعد ب زبون بیاره .نفهمیده صحبت نکنید لطفا 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤

ب خاطر این که چندین میلیون نفرو متهم کردی و ذهنیت بعضیا رو تغییر دادی خلالت نمیکنم و مطمعن باش ک نفرینت میکنم .

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
رفتم خانوادش اصلا براشون مهم نبود خودشونم گفتن شوهرت مزاحم دخترمون میشه لال شدم دیگ توان جنگیدن ن ...

چقد بی شرف بی غیرتای بی آبرو😏

اینا خیلی کصافتن به همه خواسته هاشون میرسن 

همین بلا سر جاری بزرگم اومد اون کنار کشید و الان اون خونه خراب کن شده ملکه خاندان 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
من توهینی نکردم.. گفتم چنین چیزایی دیدم آیا واقعا اینطوره؟تازه بعد ازینکه دیدم ولی مطمئن نیستم چون ه ...

میگم دیگ...تو این سایت اینجوریه.....کافیه فقط اسمی از یه قومیت ببری.....

ممکنه تو هم بی منظور و از سر سادگی یه چیزی بگی ولی خب دلشون میشکنه دیگ...الان خودت از چ قومی هستی؟؟؟....من بیام بگم فلان قوم همه معتادن مگه ن؟یا بدجنسن یا خسیسن تو ناراحت میشی دیگه گلم اونا هم ناراحت شدن

.....

همون طور ک پنج تا انگشت یکی نیستن آدما هم همه یوی نیستن تو هر قومیتی یسری خوبی داره یسری ادم بد 

اینکه دزد و مواد فروش یا هر چیزی رو ربط بدیم به قومیت خاصی اشتباه محضه 

من خودم لرم همسرم لره سنگین ترین خلافشون قلیونه بستگی به تربیت خونوادگی داره ک چجوری بزرگ شی تو چ خونواده ای و ربطی به قومیت نداره 

من توهینی نکردم.. گفتم چنین چیزایی دیدم آیا واقعا اینطوره؟تازه بعد ازینکه دیدم ولی مطمئن نیستم چون ه ...

سلام در مورد هیچ قومیتی نباید تو سایت تاپیک بزنین خصوصا که بدی یک قومیت رو بخوایین بگین یعنی چی لرها مواد فروشن؟ این توهین هست و دسترسیتون بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar