2777
2789
عزیزم نمیشه گفت نادون منم همینه مشکلم ولی بخاطر بچه دارم تحمل میکنم

شما بخاطر بچه تحمل نمیکنی 

بخاطر ضعف خودت داری تحمل میکنی (حالا یا مالی یا عاطفی)

اگه بچه نبود هم جدا نمیشدی 

بچه پدری که تعهد حالیش نیس و دنبال کثافتکاریه میخاد واسه چی؟تربیت بچت به گند کشیده میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور که چه عرض کنم خود خود خیانته

آره ولی صیغه و مدلای دیگه که مخفی ترن دیگه بدترن

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

تو تصور الانم هرگز تحمل نمیکنم وجدا میشم ولی نمیدونم توی عمل چطوری باشم 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

مگه خودم نیستم چرا زن بگیره اسمشم بیار مثل خیار قاچش میکنم قرچ قرچ میخورم

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
آره ولی صیغه و مدلای دیگه که مخفی ترن دیگه بدترن

مرگ بر همه مدلش 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
بله عزیزم چون آشنا تو این سایت منو شناسایی کرده نمیتونم زیاد جزعیات بگم تو تابپکامم هست. عزیزم سوالم ...

دختر دایی من وقتی باردار بود و بسیار جوون همسرش تو محل کار بایه خانم اشنا شده بود این شک کرده بود بعد از زایمان‌میره خونه ی مامانش از اونجا بی خبر میره خونشون میبینه دختره تو خونشه، همسرش خیلی مذهبی بود و براش توجیه کرده که کارش خلاف شرع نیست و سعی کرده متقاعدش کنه اینم گفت تو شوک قبول کردم بعد از رو روز رفت خونه ی مامانش و گفت دیگه برتمیگردم خلاصه خیلی دعوا و درگیری داشتن ولی شانسش مادرشوهر و خواهر شوهراش پشتش بودن و اون دختر رو ول کرد. الان ۱۰ سال میگذره و دارن زندگی میکنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
به هر حال  تفسیر ایه و نتیجه گیریش هر چی باشه مهم اینه قانون کشور براساس همین آیه به مردان زن د ...

اگر اشتبا نکنم ایه ۱۲۸ یا ۱۲۹ سوره نسا این اختیار ۴ همسر رو کلا سلب کرده 

قانون هم که خب باید بهش اعتراض بشه دیگه