2777
2789

به شخص خودش حس فوق العاده بدی دارم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا خوب بود الان جو گیر شده خیلی بی ادب شده،اینکه میخواست فیلم دنیا رو پخش کنه بعد نکرد هم اصلا کار شاقی نبود،کار درست این بود که از اول اینطور چیزی مطرح نمیکرد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

مزخرفتر ازاون آدم تاحالا نه دیدم وبعید میدونم ببینم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

امیر فردین خودشو بقیه بزرگ کردن فکرکرده کی هس بی شخصیت ابرو میبره تو اون دنیا ک .....ش پارس!!

ی ادم جوگیر بدردنخور احمق نادون

هرچقدم طرف بده نباس ابروشونوببره مردیک قزویت درپیت سرتا پا عقده!

کی برسه یکی پته های خودشو بریزه رواب!؟

گرچه میدونم این ادما پرو وقیح تر ازین حرفان و باز ادامه میدن تااااا وقتی که خدا بزنشون!😊

امیر فردین خودشو بقیه بزرگ کردن فکرکرده کی هس بی شخصیت ابرو میبره تو اون دنیا ک .....ش پارس!! ی ادم ...

خانم کار و شغل ایشون خبرنگاریه

مثل این می مونه که بگیم جراح زیبایی آدم مضخرفیه که دماغ عمل میکنه!

شغلشه 

حرفه اشه

دمشم گرم ، دُم هَرچی بل‍اگر فیک سرتاپا عقده بود کوتاه کرد

منتظر ..🤍🍃
خانم کار و شغل ایشون خبرنگاریه مثل این می مونه که بگیم جراح زیبایی آدم مضخرفیه که دماغ عمل میکنه! ...

اینک ادم باد دماغ یکیو بخابونه ب موقعش بجا تا حدودی خوبه وی ن ابنک زندگی نامه طرف بزاره وسط!!

خبر نگار ممکن از خیلی چیزا خبر داشته باشه ولی سیاست حرف اولو میزنه بلاخره دیر یا زود یکی سرشو میکنه زیر اب شک نکن!! دخالت زیادی سرتو زندکی کردن دیگران عاقبت خوبی ناره

درضمن پس اگ یکی اومد ابرو شمارو برد بهش چیزی نگو! ربطی ب خبر‌نگاری نداره شاید یکی با شما حال نکرده خاسته خرابتون کنه!!! پس هیچی نگین بزارین ادامه بده چون لابد یکاری کردین!!

درسته؟؟

اینک ادم باد دماغ یکیو بخابونه ب موقعش بجا تا حدودی خوبه وی ن ابنک زندگی نامه طرف بزاره وسط!! خبر ن ...

دقیقا چیو به چی ربط دادید شما؟!

خانم عزیز ایشون شغلش اینه ، بابت این مسئله حقوق دریافت میکنه شغلش اینه ، خبرنگاره ، بابتش داره پول دریافت میکنه چون شغلشه!

پزشک ، مهندس ، پرستار ، داروساز ، وکیل و ..نون کارشونو میخورن! ایشونم خبرنگاره و درست مثل بقیه باید طبق کار و حرفه اش عمل کنه تا بتونه پول دربیاره!

امین فردین یعنی برای مثال با شیما استایل حال نکرد پته اشو ریخت رو آب؟! چندسالته شما؟! مگه دعوای اقدس خانم و شمسی خانمه که بحث انتقام باشه!

یارو کارشه ، شغلشه ، خبرنگار پاپاراتزیه!

کم زندگیا به خاطر چسان فسان دروغی بل‍اگرا خراب شد؟!

اتفاقا دمش گرم

دست ادمای عوضی رو که از حماقت مردم پول میکشن باید رو کرد ، هَرکی از شکم ننش میاد بیرون شده فنگ شو!

حرفاش ناحق نیست

منتظر ..🤍🍃
دقیقا چیو به چی ربط دادید شما؟! خانم عزیز ایشون شغلش اینه ، بابت این مسئله حقوق دریافت میکنه شغلش ا ...

باشه باااشه😐ارومتر باش!! اعصابتونریزبهم بخاطر امیرفردین🤣🤣بابا اون امثال منو توام می‌شناخت خراب میکرد یا فوق اخرش جز ادمی زاد حساب نمیکرد!! بیخیال بابا حرص یکیو بخور ک ارزش داره!! کلا ن این همه!!

خدایی دیگ‌حوصله جواب دادن ندارم !!جواب زیاددارم ولی بحث بی فایدس واعصاب نارم!دیگ جواب‌نمیدم کلا شبخوش