2777
2789

با سلام دوستان من استخوان بندی درشتی دارم...تا الان دوتا وکیوم برای لیفت سینه گرفتم..به خاطر اینکه سینه های پهن دارم وکیوم دور سینه مو به صورت کامل نمیگیره و یک حالت بدفرمی بهش میده...من اندازه گرفتم اندازه قطر حلقه وکیوم سینه ۱۲ سانت هست....کسی هست اینجا وکیوم ازین بزرگتر ازجایی خریده باشه؟؟؟؟تروخدا راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تاثیر داره؟دایمی هست تاثیرش؟

بله عزیزم اگر با ماساژ روغن خراطین همراه باشه یک الی سه سایز میتونی سینتو بزرگ کنی 

ولی اصولی باید انجام بدی تا برگشت نداشته باشه

من میخوام سینه هام کوچیک بشن واسه اون راهی هست..همه میگن سینه هات خوبن لباس تو تنت خوش فرم میکنه اما دوس ندارم ...راه حلی داشتین واسه کوچیک کردن ممنون میشم بگین...سایز سینه هام۷۵

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من میخوام سینه هام کوچیک بشن واسه اون راهی هست..همه میگن سینه هات خوبن لباس تو تنت خوش فرم میکنه اما ...

عزیزم منم مثل شما بودم ناشکری کردم سینه هامو لاغر کردم بد فرم شد اصلا لاغرش نکن که افتاده میشه و روش ترک میوفته خواهرانه بهت گفتم

عزیزم منم مثل شما بودم ناشکری کردم سینه هامو لاغر کردم بد فرم شد اصلا لاغرش نکن که افتاده میشه و روش ...

عزیزم شما با چی لاغرشون کردی 

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......