بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
اخه من شنیدم حتما اولش بو میده فکر کردم بهم انداختن
حتی همون اولش هم بو نمیداد؟؟
و وقتی بوش میکنید چه بویی میده؟؟
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرم ماده ای محکم، انعطاف پذیر و بادوام است که از دباغی یا عملیات شیمیایی پوست و پوست حیوانات برای جلوگیری از پوسیدگی به دست می آید. رایج ترین چرم ها از گاو، گوسفند، بز، حیوانات اسب، گاومیش، خوک و گراز و حیوانات آبزی مانند فوک ها و تمساح ها می آیند.[1][2]
از چرم می توان برای ساخت اقلام مختلف از جمله لباس، کفش، کیف دستی، مبلمان، ابزار و وسایل ورزشی استفاده کرد و برای چندین دهه ماندگاری دارد. ساخت چرم برای بیش از 7000 سال انجام شده است و تولیدکنندگان پیشرو چرم امروزه چین و هند هستند.[1][2][3]
گروه های حقوق حیوانات ادعا می کنند که چرم سازی تجاری مدرن و مصرف محصولات آن به طور غیراخلاقی حیوانات را می کشد.[4] بر اساس گزارش ارزیابی چرخه حیات (LCA) برای سازمان توسعه صنعتی ملل متحد، 99٪ از پوست خام و پوست مورد استفاده در تولید چرم از حیواناتی است که برای تولید گوشت و/یا لبنیات پرورش یافته اند.[5]
منتقدان دباغخانهها ادعا میکنند که آنها دست به اقدامات ناپایدار میزنند که سلامتی مردم و محیط اطراف آنها را به خطر میاندازد.[6] مراحل فرآوری دباغی ها از هزاران لیتر آب برای یک پوست یا پوست حیوانات استفاده می کنند و مواد زائد مایع سمی را در محیط رها می کنند که می تواند باعث تخلیه خاک و مشکلات سلامتی مربوط به پوست انسان، سیستم تنفسی و غیره شود. با این حال، پیشرفتهایی در میزان و تصفیه آب مورد استفاده توسط دباغخانهها برای کاهش تأثیرات حاصل شده است.[7]