2777
2789
عنوان

چرم

53 بازدید | 5 پست

اگه چرم بو نده ینی مصنوعیه؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
نه من چرم مشهد دارم بو نمیده

اخه من شنیدم حتما اولش بو میده فکر کردم بهم انداختن

حتی همون اولش هم بو نمیداد؟؟

و وقتی بوش میکنید چه بویی میده؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من شنیدم حتما اولش بو میده فکر کردم بهم انداختن حتی همون اولش هم بو نمیداد؟؟ و وقتی بوش میکنید ...

بوی خاصی نداره

ولی چرم های دیگه داشتم بو میداد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

https://charmchian.ir/

چرم ماده ای محکم، انعطاف پذیر و بادوام است که از دباغی یا عملیات شیمیایی پوست و پوست حیوانات برای جلوگیری از پوسیدگی به دست می آید. رایج ترین چرم ها از گاو، گوسفند، بز، حیوانات اسب، گاومیش، خوک و گراز و حیوانات آبزی مانند فوک ها و تمساح ها می آیند.[1][2]

از چرم می توان برای ساخت اقلام مختلف از جمله لباس، کفش، کیف دستی، مبلمان، ابزار و وسایل ورزشی استفاده کرد و برای چندین دهه ماندگاری دارد. ساخت چرم برای بیش از 7000 سال انجام شده است و تولیدکنندگان پیشرو چرم امروزه چین و هند هستند.[1][2][3]

گروه های حقوق حیوانات ادعا می کنند که چرم سازی تجاری مدرن و مصرف محصولات آن به طور غیراخلاقی حیوانات را می کشد.[4] بر اساس گزارش ارزیابی چرخه حیات (LCA) برای سازمان توسعه صنعتی ملل متحد، 99٪ از پوست خام و پوست مورد استفاده در تولید چرم از حیواناتی است که برای تولید گوشت و/یا لبنیات پرورش یافته اند.[5]

منتقدان دباغ‌خانه‌ها ادعا می‌کنند که آن‌ها دست به اقدامات ناپایدار می‌زنند که سلامتی مردم و محیط اطراف آنها را به خطر می‌اندازد.[6] مراحل فرآوری دباغی ها از هزاران لیتر آب برای یک پوست یا پوست حیوانات استفاده می کنند و مواد زائد مایع سمی را در محیط رها می کنند که می تواند باعث تخلیه خاک و مشکلات سلامتی مربوط به پوست انسان، سیستم تنفسی و غیره شود. با این حال، پیشرفت‌هایی در میزان و تصفیه آب مورد استفاده توسط دباغ‌خانه‌ها برای کاهش تأثیرات حاصل شده است.[7]