2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 39 پست

ببخشید تاپیک قبلو دیدم ریاضی رو گفتین 47زدین!!

ریاضی خییلی سخت بود امسال

میشه بگین رازه قوی بودنتون تو این درس چی بود؟ ما کنکوریا چطور بخونیمش عالی بزنیم؟ اگر فیلم یا کتابه خفنی هم هست معرفی کنید بیزحمت خانوم دکتر😍

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۰۰ منطقه یک مگه خوب نیس ؟    تو منطقه سه چند میشه؟ امسال کنکور دادین؟

خوبه خدا رو شکر ، ولی من تو آزمون هام بهتر میشدم ، واسه همین بیشتر توقع داشتم 

نمیدونم راستش منطقه های دیگه رو 

ببخشید تاپیک قبلو دیدم ریاضی رو گفتین 47زدین!! ریاضی خییلی سخت بود امسال میشه بگین رازه قوی بودنتو ...

آخ وقتی میگن خانوم دکتر یه حالی میشم 

ولی خب مونده حالا حالا ها 

من مهر و ماه رو زدم ، آزمون ها رو هم دقیق بررسی میکردم 

آره ریاضی سخت بود واقعا ولی اگه همون مهر و ماه رو سه بار بزنیش و آزمون هاتون رو خوب تحلیل کنید و آرامش داشته باشی میشه . 

اگه خواستی بیا خودم یادت میدم ریاضی رو 

آخ وقتی میگن خانوم دکتر یه حالی میشم  ولی خب مونده حالا حالا ها  من مهر و ماه رو زدم ، آ ...

دستت درد نکنه ،حتما خبرت میکنم 

آره دیگه به جایی رسیدی که لایقشی عزیزم😉❤

یه سوال دیگه

از کی شروع کردی خوندن؟ بصورت جدی

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

ببخشین واسه تدریس ریاضی یعنی کلیپ میگیرین واسه آموزش؟ تدریستون به چه صورته؟

بعضی جلسات کلیپ میفرستم برات که سر فرصت خودت راحت کار کنی بعضی جلسات هم تو اسکای روم تست حل میکنیم و رفع اشکال

دستت درد نکنه ،حتما خبرت میکنم  آره دیگه به جایی رسیدی که لایقشی عزیزم😉❤ یه سوال دیگه از کی ...

همون 12 ام جدی شدم 

قبلش در حد تکالیف مدرسم بود که معدلم بالا بشه

دستت درد نکنه ،حتما خبرت میکنم  آره دیگه به جایی رسیدی که لایقشی عزیزم😉❤ یه سوال دیگه از کی ...

آره عزیزم ، حتی حقته که من برات یه جلسه رایگان بزارم که ببینی با درس دادنم اوکی هستی یا نه

نمیدونم ک من خودم واقعیتش از پس هزینه های این معلمای تو اینستا برنیومدم

اوهوم ، به نظرم اول یه جلسه رایگان بزارم که تدریس من رو ببینی ، هزینه هم فک کنم جلسه ای 50-60 واسه کنکور خوبه ؟دیدی که هزینه ها سه برابره اینه 

من هر چی که از استادام و مدرسم و درس خوندن خودم یاد گرفتم رو بهت یاد میدم