2777
2789
عنوان

طلا بخرم؟

113 بازدید | 8 پست

اقا بچه ها بیاید نظر بدید 

قرعه کشی درومده ب اسممون ۴میلیونه

با ۴میلیون شاید بشه یه گوشواره سبک وزن خرید

منم گوشواره ندارم 

شوهرم هم ماه پیش قرعه کشی ک درومده بود و قرض داد ب پدر شوهرم

این ماه هم میترسم بده ب پدر شوهرم و نتونم گوشواره بخرم

با چه روشی بهش بگم این قرعه کشیو بده برام گوشواره؟

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بهش بگم ک قبول کنه؟🥺😂

بهش یگو عزیزم خیلی دلم میخاد ی گوشواره داشته باشم

این طلا سرمایه زندگیمونم میشه 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
بهش یگو عزیزم خیلی دلم میخاد ی گوشواره داشته باشم این طلا سرمایه زندگیمونم میشه 

امیدوارم گوش بده😂🥺 

با مهربونی بگو ندارم بریم برام‌گوشواره بگیریم چی میشه لوس کن خودتو یکم بوس و بغل کن بزار نرم شه

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
با مهربونی بگو ندارم بریم برام‌گوشواره بگیریم چی میشه لوس کن خودتو یکم بوس و بغل کن بزار نرم شه

👌🏻صحیح 

اونوقت اگر بگه میخوام قرض بدم ب بابام چ بگم؟🥺

👌🏻صحیح  اونوقت اگر بگه میخوام قرض بدم ب بابام چ بگم؟🥺

بگو میشه ندی منم دلم میخاد گوشواره داشته باشم لطفا با مهربونی بگو دیگ بقیه شو خودتون میدنین ک بخرین یا نخرین😂

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بگو میشه ندی منم دلم میخاد گوشواره داشته باشم لطفا با مهربونی بگو دیگ بقیه شو خودتون میدنین ک بخرین ...

😂😂😂😂😂😂ایشالله جواب میده این روش