2777
2789

نخود که خوب خیس خورد کمی آرد پیاز رنده شده و بکینگ پودر فلفل قرمز و سیاه نمک و زردچوبه و اینا بعدم تو روغن فراوون سرخ میکنم 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مال من مثل سنگ می شه

یه سیب زمینی کوچیک و بیکینگ پودر بزن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نخود۱ کیلوبزارخیس بخوره دوحبه سیربزار توشون وابشون هی عوض کن دوتاتخم مرغ دوتاسیب زمینی سه تاهم پیاز چرخ کن بعدم بیکینگ پودر ادویه فلافل نمک وفلفل بزن بزار فریزر

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
نخود۱ کیلوبزارخیس بخوره دوحبه سیربزار توشون وابشون هی عوض کن دوتاتخم مرغ دوتاسیب زمینی سه تاهم پیاز ...

سیرم بزن خیلی حوشمزه میشه 

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

نخود خیس  و سه تا دونه سیر رو چرخ کن 

پودر انبه،پودر خردل،ادویه فلافل

جعفری خورد شده یا تخم گشنیز اختیاری اگه نداری نریز

و بزار نیم ساعت  تو یخچال بمونه 

برا سرخ کرد کمی بکینگ پودر بزن و با روغن داااغ سرخش کن

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چه جالب باید خیلی خوشمزه تر بشه اینطوری امتحان میکنم

اره عزیزم 

بعضیا تخم گشنیز رو دوست دارن 

من نه برا همین گفتم اختیاری

اصلا سفت نمیشه 

ترد و خوشمزه اس

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

نخود خیس میدم،یه پیاز رنده و ابشو نیگیزم نخود پیاز سیر ادویه فلافل کمی ارد نخود رو حسابی مولینکس میزنم ،گاهی چند نخ گشنیز و جعفری میریزم توش،حتما یه ساعت میزارم تو یخچال بمونه بعد سرخ میکنم

بعضیا توش رب میریزن یا یه گوجه هم توش میدازن من این کارو نمیکنم

اصلش اصلا تخم مرغ و سیب زمینی نداره

ادویه فلافل نداری توس فلفل پودر تخم گشنیز و زردچوبه و زیره حتما بریز