2777
2789

خانما شما بودید می‌رفتید یا نه

کارشناسی رو تو دانشگاه دولتی شهرمون خواندم اون موقع مجرد بودم و تو دوران کارشناسی ازدواج کردم و بعد از درسم سه سال تدریس کردم تو همون دوران باردار هم بودم و زایمان کردم دیگه نرفتم چون کرونا هم اومد الان پسرم دو سالشه من امسال برای کنکور خوندم ک ارشد قبول شم ولی تو کنکور خیلی استرسی شدم و خراب کردم الان پیام نور قبول شدم ترمی سه چهار تومنم میشه شوهرم کارش آزاده مستاجر هستیم درس خوندن رو دوست دارم ولی میترسم بخاطر هزینه هاش و اینکه بچم کوچیکه نتونم از پسش بربیام شما بودید می‌رفتید یا نه من خیلی موقعیت و وجه اجتماعیش برام مهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عشق ادبیاتم ولی فوقش ارزش نداره مگه معلم باشی یع کوچولو حقوقت اضافه شه

نه چندسال معلم بودم ولی معلم غیر دولتی من دوست دارم بعد فوق دکتری بخونم کلا آرزوهام بر باد رفت امسال کنکورمو ک خراب کردم انگیزم رفت

بنظرم با این شرایط می صرفه که یکسال دیگه آروم شروع کنی بخونی

نمیخواد فشار بیاری به خودت،یه ساعت مطالعه مشخص ولی پیوسته

انشالله خیلی راحت ملی درمیایی

تا اون موقع بچت هم خداروشکر بزرگ تر شده

بنظرم اگر بمونی تصمیم منطقی هست

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

منم روزانه ادبیات کودک و نوجوان قبول شدم بنظرتون خوبه ارزش داره؟یا دو ترم بخونم بعدش تغییر گرایش بدم ...

خوش بحالت من قبول نشدم روزانه وگرنه با کله میرفتم حتما برو وگرنه سال بعد هم نمیتونی بری