2777
2789

من چند ماه منتظر بودم ، بعد هر ماه کلی بی بی چک میخریدم که اگه علایمی داشتم سریع چک کنم ، از بس بی بی چک منفی دیده بودم حالم بد میشد ،بعد یه ماه کلی امیدوارم بودم علایم هم داشتم بی بی زدم منفی بود ، از حرص و عصبانیت زیاد با یه خودکار قرمز یه خط دیگه کشیدم 🥲🤭 یعنی آرزوم بود یه بی بی چک دو خط ببینم … که خب به این کارم دو خط شد دیگه 😂😂 درسته الان میخندم  ولی یاد اون روزا میوفتم دلم میگیره 🥲 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص میخوردم بعد همه میگفتن قرص بخوری وقتی بخوای اقدام کنی ۲ماه طول می‌کشه تا باردار بشی.ما هم بهمون خیال قرص رو ول کردم و با خیال راحت که حداقل ۲ ماه دیگه باردار میشم چون میخواستم گرمی بخورم شاید پسر بشه،،ولی همون ماه پریود نشدم و بعد چند وقت آزمایش دادم مثبت بود و خداروشکر الان دخترمو دارم

شوهر من شبانه روز سر کار بود بعد میگفت تو‌بچه دار نمیشی !!! 

یه روز تا ازسر کار اومد خونه کشیدمش تو اتاق ، میگفت بذار لباسامو‌عوض کنم گفتم من الان تخمک ازاد دارم بعد حرف مفت نزنی ، حدود ۳۹ هفته بعدش پسرم بدنیا اومد 

جوش شیرین برا پسردار شدن😂

چیکارش کردی ؟ من اصلا این چیزا رو قبول ندارم همش الکیه 😂 منم ولی یه کار دیگه کردم یکی گفت وایتکس نشون میده باردار باشی اونم انجام دادم 😂

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
شوهر من شبانه روز سر کار بود بعد میگفت تو‌بچه دار نمیشی !!!  یه روز تا ازسر کار اومد خونه کشید ...

خخخ خخخاز کجا می‌دونستی تخمک فعال داری ..یعنی چی؟

من برای دومی بخوام اقدام کنم از کجا بدونم زمانش کیه؟

بعد هر پریود گریه میکردم بابت هرباری که دکتر رفتم گریه کردم حیلی سخت بود اما گذشت 

منم همینطور یک هفته قبل و چند روز بعد از پریود من عین مصیبت زده ها بودم بعد بیچاره همسرم نمیدونم چرا با اون قهر میکردم 🤦🏻‍♀️😁