2777
2789
عنوان

رفع جوش های سر سیاه در خانه ✌️😂

10215 بازدید | 49 پست

سلاااااام روزتون بخیر عزیزای من حالتون چطوره 

بچه ها امروز تصمیم گرفتم پوستمو تر و تمیز کنم گفتم برا شمام بگم عکس پوست الانمم میزارم 

اول از همه یه قابلمه گزاشتم تا آبش جوش اومد و بعد پارچه انداختم تو سرم و سرمو چند دقیقه گرفتم بالای بخار آب 

اینکار باعث میشه منافذ باز بشن و بعد جوشای سر سیاه دران

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خا؟ 

چ میشد پست اول مینوشتی همه رو😑😑

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بعد چون من اتو صورت نداشتم و پیلینگمم گم شده با این که به روم نیارید چیه کشیدم رو پوستم چون من جوش سر سیاه زیاد داشتم چند دفعه صورتمو بخور دادم 

کلی جوش سرسیاه تخلیه شد

اگه‌بابونه اضافه میکردی ک عالی میشد

بعدم سقیده تخم مرغ هم عالیه واسه جوشای سرسیاه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
بعد چون من اتو صورت نداشتم و پیلینگمم گم شده با این که به روم نیارید چیه کشیدم رو پوستم چون من جوش س ...

دیگه نمیتونم غذا بخورم باهاش🙈

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

بعد هم صورتمو با تونر پاک کردم و اسکراب زدم 

بعد از اسکراب ماسک مخلوط سفیدآب و ماست زدم دوباره شستم 

ماسک صدر جوش شیرین و ماست زدم 

و در آخر ماسک خاک رس گلاب و ژل آلوورا زدم و صورتمو شستم

بعد چون من اتو صورت نداشتم و پیلینگمم گم شده با این که به روم نیارید چیه کشیدم رو پوستم چون من جوش س ...

ازپایین ب بالا روپوستت کشیدی؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

اگه تنبلیتون اومد و حوصله  آب جوش و... نداشتید با موگیر(از این مشکیا) بکشید روی بینیتون و جوشهاتون کار پیلینگ رو انجام میده

ماسک ذغالم تا حدودی خوبه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
دیگه نمیتونم غذا بخورم باهاش🙈

خخخ لعنتی خیلی خوب دراورد نه دیگه اینو نگه میدارم جدا برا این کارا😂