2777
2789
عنوان

خیانت!!!

398 بازدید | 6 پست

سلام به همگی . متاسفانه پدر من خیانت کرده و روح و روان من روز به روز بدتر و بدتر میشه مدتها چت میکرد و من هر چی میگفتم بابا این داره یه کاری میکنه مادرم گوش نمیداد تا اینکه مچش گرفتیم به هر حال حدود یکماه از این موضوع میگذره و من همش با خودم میپرسم چرا؟ چرا؟ پدری که میتونست تکیه گاه من باشه!! من دیگ چه توقعی از پسر مردم میتونم داشته باشم؟ . کنکورم دارم امسال خیلی اوضاع روحیم بهم ریخته همین امسال باید هر طور شده قبول شم ولی این افکار مضخرف نمیزارن .

عزیزم خیانت چیزیه بین زن شوهر فقط میخواد میبخشه مامانت نخواد نه ..مگه ب طلاق منجر بشه ک به بچه ها مربوط بشه .سرت ب کار خودت باشه و هدف ت .حقیقتا درک نکردم این شدت داغون شدنت رو ...

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیانت چیزیه بین زن شوهر فقط میخواد میبخشه مامانت نخواد نه ..مگه ب طلاق منجر بشه ک به بچه ها مر ...

میدونم به من ربطی نداره ولی من با اونا دارم تو یه خونه زندگی میکنم.