2777
2789
عنوان

بیاین برای هم دعا کنیم

46 بازدید | 13 پست

هرکسی که میخواد اسمش رو بگه براش توحید بخونم شما هم برای حاجت من ده تا یا الله بگین .دعا در حق یکدیگر برآورده میشه 

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

گفتم عزیزم انشالله حاجت رولشی دعا کن نینیم سالم بدنیا بیاد دو روزه کمر درد شدیدی دارم😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

گفتم عزیزم انشالله حاجت رولشی دعا کن نینیم سالم بدنیا بیاد دو روزه کمر درد شدیدی دارم😔

عزیزم ممنون انشاالله نی نی تون سالم و سلامت تپل به دنیا میاد منم براتون توحید خوندم

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم خانومی . اسمم سارا دعا کنید عاقبت بخیر شم اینده خوبی داشته باشم موفق باشم و سلامت امسالم نتیجه امتحانام عالی باشن❤️

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
گفتم خانومی . اسمم سارا دعا کنید عاقبت بخیر شم اینده خوبی داشته باشم موفق باشم و سلامت امسالم نتیجه ...

عزیزم منم برات خوندم انشاالله حاجتت روا

عزیزم ممنون انشاالله نی نی تون سالم و سلامت تپل به دنیا میاد منم براتون توحید خوندم

ممنونم عزیزم انشالله😘

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم گفتم عزیزم  شماهم برای بارداری من دعا کنید که این ماه بارداربشم

عزیزم برات خوندم انشاالله حاجتت روا

اسمم شیدا دعا کنین مامان شم گلم براتون 5تاصلوات میفرستم 10 تا یا الله

عزیز دلم برات خوندم انشاءالله حاجتت روا

عزیزم منم برات خوندم انشاالله حاجتت روا

ممنونم همچنین 🥰

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
اسمم  زهرا  دعام کن ازته دلت که امسال به ۲تاخواستم برسم واست دعا کردم

عزیز دلم برات دعا کردم