2777
2789
عنوان

مادرای عزیز تشریف میارین

214 بازدید | 20 پست

پسرم دو سال چهار ماهشه بلد نیست جمله یک صحبت کنه مثل ژاپنی ها حرف میزنم فقط در حد کله مثلاً بریم بستنی کلمه هاش کم هستن😔گفتار درمانی نمیتونم ببرمش خودم تو خونه باش تمرین میکنم اما اصلا توجه نمیکنه  چیکار کنم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه باهاش چجوری کار میکنی کارت بخر براش میوه ها و صداها آموزشی کارتون فارسی هم زیاد بزار  خ ...

کارت خریدم نگاشون می‌کنه بعد میر سراغ یه بازی دیگ تمرکز نداره

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

[QUOTE=212481634]حرف میزنم داستان میگم فقط کلمه میگ کارتون. دوست داره نمیتونم هزارم ببینه[/QUOTEسعی کن کمترببینه

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
کارت خریدم نگاشون می‌کنه بعد میر سراغ یه بازی دیگ تمرکز نداره

پس مشکلش عدم تمرکزه نه صحبت کردن تو خونه باید مرتب باهاش حرف بزنی بنشون روبروت ازش هی سوال بپرس این چه رنگیه

بابا کجا رفت هوارو ببین بارونه یا آفتابه؟

امروز چی خوردیم نهار

اینجور سواله باید همش به چالش بکشی

حرف میزنم داستان میگم فقط کلمه میگ کارتون. دوست داره نمیتونم هزارم ببینه

چرا گفتار درمانی نمی تونی ببری؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

پسر  منم دوسال و یه ماهشه نمیتونه جز کلمات چیزی بگه.پسر بزرگم هم سن داداشش بود مثل بلبل حرف میزد.😔

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
حرف میزنم داستان میگم فقط کلمه میگ کارتون. دوست داره نمیتونم هزارم ببینه

باید ریتمیک و اهنگین و شمرده شمرده حرف بزنی 

اینکه بخوای طوطی وار ی متن و بخونی براش جذابیت نداره 

براش در طول روز  وقتی اون مشغول شیطونی و بازیگوشیه شعر بخون تو فک میکنی اون متوجه نیس 

ولی تمام حواسش ب حرفای توئه 

چن بار شعر بخون بزار بشه ملکه ذهنش 

بعد کلمه اخر شعر و نگو

بزار اون تکرار کنه

ب مرور کلمه های بیشتری و نگو 

یهو میبینی کل شعر و داره باهات همکاری میکنه 

میتونی از ضبط صدای گوشیتم استفاده کنی 

تو شعر بخون و ضبط کن بعد بزار اون گوش کنه 

کم کم اونم دلش میخواد حرف بزنه 

بچه ها دوس دارن صدای خودشونو گوش کنن

اینجوری ی یادگاری قشنگم داری از زمانی ک غلط غلوط حرف میزده😅

باید ریتمیک و اهنگین و شمرده شمرده حرف بزنی  اینکه بخوای طوطی وار ی متن و بخونی براش جذابیت ...

ممنونم عزیزم عالی بود حتما امتحان میکنم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی