2777
2789

منم امشب خیییلی ناراحتم عروسی داییمه بابام نمیزاره بریم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت رو خالی کن ولی از فردا دیگه نشین هی بهش فکر کن هیچ چیز آنقدر مهم نیست که حالت رو آنقدر براش داغون کنی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کاش میفهمیدم

به خودت بگو فقط یبار حق زندگی داری پس باید بهترین خودت باشی پاشو دختر خوب یه آب بزن به صورتت حیف اون چشما نیست.زندگی منتظر ما نمی مونه ها حیفه این روزا رو از دست بدی دنیا هنوزم در حال حرکته 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مرسی 💔😞

منم این شبا رو گذراندم آنقدر گریه کردم و غصه خوردم ولی با گریه های من ساز دنیا تغییر نکرد 

دقیقا  به هیچ جای دنیا برنمیخوره بابت این گریه ها ...هوووف

دنیا میخواد صدای خنده هات رو بشنوه با صدای خنده های تو مطمئن باش دنیا به ساز تو میرقصه