2777
2789
عنوان

واقعا خاک توسرآدم بیشعور😡🙁

493 بازدید | 31 پست

بچه ها دایی همسرم چند روز از شهرستان اومدن تهران خونه پدرشوهرم هستن دوروزهم خونه ماموندن بعد زندایی همسرم خیلی بی ادب وپررو شوهرشم مثل خودش شده دقیقا جفت همدیگه دوشب خونه مابودن کلافم کردن میرفت حموم سطل آشغال نگاه میکرد میرفت درکمد لباسامون بازمیکرد کشو شوهرم  وخودم کابینتا یخچال خلاصه همه رو بازرسی کرد  یه دختر ۶ساله هم  دارن من خیلی دوست داره کلا هرجا میرم میاد میچسبه به من  امشب خونه پدرشوهرم بودیم خیلی دیگه اذیتم کردم مادرش گفت بیا پیش من اذیت نکن اونم میگفت یسرا دختره من باشما زنا بازی نمیکنم منظورش این بود که شما سنتون زیاده مادرشم جلو پدرشوهرم دایی شوهرم دامادشون خلاصه همه دیگه گفت آره جون خودت این دختره ازشوهرش بپرس میفهمی دختره یانه به خدا همینجور میگفت ومیخندید شوهر احمقشم همراهیش میکرد انقدررررر خجالت کشیدم رفتم توآشپزخونه شوهرمم قرمز شده بود به این چیزا خیلی حساسه جلو باباش ازخجالت آب شد  اینازودتر برن مردیم ازخجالت بیشعوراحمق ده بار تکرار کرد آدم انقد بیشعوروبی ادب آخه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای چقد بی شعور 😐😑😑😑

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
کجایین؟ اهل کجان😂😂 خیلی روشون زیاده توام اخم میکردی😐 زنه چن سالشه؟؟

نمیگم کجایی ولی ۳۸سالشه من رفتم توآشپزخونه تاوقتی برگشتیم دیگه روم نمیشه پدرشوهرم ببینم وااای🙁