2777
2789
عنوان

به نظرتون هنر های پولساز کدوما هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست
هنر چرم ، گریم سینما طراحی دکوراسیون و طراحی لباس

ممنون از نظرت

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
به نظرم نرم افزار اینام تو رشته خودت حرفه ای یاد بگیری پروژه بگیری هم خوبه

نرم افزار توی رشته خودم نمیدونم چی باید یاد بگیرم 

منتظرم دانشگاه حضوری بشه از استادا بپرسم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنر چرم ، گریم سینما طراحی دکوراسیون و طراحی لباس

به نظرتون چرم درآمد خوبی داره؟

نرم افزار توی رشته خودم نمیدونم چی باید یاد بگیرم  منتظرم دانشگاه حضوری بشه از استادا بپرسم&nb ...

به نظرم اگه لب تاپ داری خودت از همین نت شروع کن دربیار یاد بگیر یا اگه حوصله داری نرم افزارهای  بدرد بخور پیدا کن یاد بگیر 

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
به نظرم اگه لب تاپ داری خودت از همین نت شروع کن دربیار یاد بگیر یا اگه حوصله داری نرم افزارهای  ...

اول میخواستم ارز دیجیتال و فارکس یاد بگیرم ولی سرمایه نداشتم برای همین فعلا بیخیال شدم تا بعد 

الان هم بین فتوشاپ و حسابداری شک دارم 

بله خیلی ، ولی لوازمش یکم گرونه یعنی چرم طبیعی گرونه ، مصنوعی ارزون‌تره 

ممنونم از راهنماییت 🌹

اگه خوب فروش بره ارزش یادگیری داره

حسابداری خوبه یاد بگیر میتونی پروژه بگیری 

رشته دانشگاهیم حسابداری نیست ،اشکالی نداره؟

رشته دانشگاهیم حسابداری نیست ،اشکالی نداره؟

اگه آموزش خوب ببینی چه اشکال داره بعدش اقتصادم خوندی فکر کنم ربط داشته باشد می‌تونه کمک کننده باشه واست  داروخونه هم خوبه به نظرم بری دوره نسخه خوانی ببینی 

بله عالیه در ضمن اگه بتونی فتوشاپ و تدوین فیلم و کلیپ حرفه ای یاد بگیری همیشه کار براش هست مخصوصا تو ...

نمی‌دونم به فتوشاپ و تدوین علاقه دارم یا نه ولی شنیدم بازار کار خوبی دارن 

ممنون از پیشنهاد خوبت😍

اگه آموزش خوب ببینی چه اشکال داره بعدش اقتصادم خوندی فکر کنم ربط داشته باشد می‌تونه کمک کننده باشه و ...

چند نفر تو سایت هستن که رشتتشون حسابداری نبوده ولی کار پیدا کردن ولی یکم میترسم  الکی وقت بزارم یاد بگیرم ولی چون حسابداری نخوندم کار پیدا نکنم

چند نفر تو سایت هستن که رشتتشون حسابداری نبوده ولی کار پیدا کردن ولی یکم میترسم  الکی وقت بزارم ...

اول خوب تحقیق کن بپرس ولی اگه خوب یاد بگیری زرنگ باشی میتونی پروژه اینا بگیری پولشم خوبه 

اول خوب تحقیق کن بپرس ولی اگه خوب یاد بگیری زرنگ باشی میتونی پروژه اینا بگیری پولشم خوبه 

بله باید خیلی تحقیق کنم الکی وقت هدر ندم 

خودم بیشتر  به حسابداری علاقه  دارم ولی اگه نشد سعی میکنم فتوشاپ یاد بگیرم

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی🌹