2777
2789

البته به جز آرایشگری و خیاطی

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازیگر سینما و تلوزیون

مرسی از نظرت

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اگه همه میدونستن چیا هستن که پولساز نمیشدن    

مثلا خیلیا می‌دونن آرایشگری پولسازه 

طراحی لباس 😍

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
خب اینا نیاز دارن به سرمایه و اینا ولی بعضی چیزا هست فقط از فکرت استفاده میکنی بدون سرمایه گذاری خاص ...

مثل چی؟ من خودم دارم خوشنویسی یاد میگیرم ولی نمی‌دونم بعدا که کامل یاد گرفتم میتونم  ازش استفاده کنم یا نه

چه رشته ای خوندی 

اقتصاد میخونم 

اینجا زیاد تو این تاپیکا متاسفانه شرکت نمیکنند نظر بدن همه هم میگن آرایشگری و خیاطی و مربا و ترشی دی ...

بله اکثرا خیاطی و آرایشگری مثال میزنن