2777
2789

خب چرا لیفت انجام نمیدی؟

عضو گروه آبی هستم💙💙💙 وزن ۶۷🤭 هدف ۵۷🥰😍تاریخ شروع ۳۰مهر🤩 امروز ۲آبان وزن ۶۵و۷۵۰🤭               هدف اول ۶۴😍خداروشکر هدف اولم رو دیدم 😍هدف دوم ۶۲😍امروز ۱۹دی ومن ۶۲ کیلو یعنی هدف دومم رو دیدم به امید روزی که ۵۷ کیلو بشم😍🌻

ببین چربی هم ک بزنی تا ۳ماه شاید هم بیشتر صورتت غیر طبیعی بعدش جا میوفته

عضو گروه آبی هستم💙💙💙 وزن ۶۷🤭 هدف ۵۷🥰😍تاریخ شروع ۳۰مهر🤩 امروز ۲آبان وزن ۶۵و۷۵۰🤭               هدف اول ۶۴😍خداروشکر هدف اولم رو دیدم 😍هدف دوم ۶۲😍امروز ۱۹دی ومن ۶۲ کیلو یعنی هدف دومم رو دیدم به امید روزی که ۵۷ کیلو بشم😍🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چربی هم ک بزنی تا ۳ماه شاید هم بیشتر صورتت غیر طبیعی بعدش جا میوفته

ببخشید یه سوال ،بچه ام که ده ماهشه اگه انجام بدم ازم نمیترسه ، البته من خیلی خیلی تزریق کم تو نظرمه

دقیقا ،خدا رو شکر از این خانوما نیستم گول بخورم سریع 😆😆 باید جای خیلی معتبر برم ولی تا حالا کسی رو ...

منم قصد انجامش رو دارم البته خیلی کم و طبیعی ن برای حجم دار شدن چون خودم صورتم پره برای از بین رفتن جای جوشام البته من نانوفت تزریق میکنم ک فقط برای جوانسازی پوسته 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
من پارسال انجام دادم راضی هستم   البته زیاد تزریق نکردم

ببخشید تا چه مدت زمان بردعادی بشه چهرتون؟ 

از روز اول غیر طبیعی بود چهرتون یا نه طبیعی بود؟

منم قصد انجامش رو دارم البته خیلی کم و طبیعی ن برای حجم دار شدن چون خودم صورتم پره برای از بین رفتن ...

به سلامتی و دلخوش ،این نانوفت رو شنیدم میگن خیلی بهتره ، شما جای خاصی رو میشناسی معتبره؟  کارهاشون رو دیدی؟

به سلامتی و دلخوش ،این نانوفت رو شنیدم میگن خیلی بهتره ، شما جای خاصی رو میشناسی معتبره؟  کارها ...

من دکتررادا خانی کرمانشاه کارای اونو دیدم خیلی خوب بود من دانشجوی کرمانشاهم انشالا دانشگاه باز بشه حتما میرم انجام میدم 

من دکتررادا خانی کرمانشاه کارای اونو دیدم خیلی خوب بود من دانشجوی کرمانشاهم انشالا دانشگاه باز بشه ح ...

چه جالب ما هم کرمانشاهی هستیم ولی خودم تهران هستم ،مبارک باشه عزیزم ، 

چه جالب ما هم کرمانشاهی هستیم ولی خودم تهران هستم ،مبارک باشه عزیزم ، 

ممنونم گلم 

انشالا برای شمام عااالی بشه 

حالا میخایین کارای این دکترو توی گوگل ببینید من ک خیلی خوشم اومد

من خودمم لرستانم اینجا دکتر خوبی پیدا نکردم دیگه باید منتظر بمونم تا برم کرمانشاه 

ممنونم گلم  انشالا برای شمام عااالی بشه  حالا میخایین کارای این دکترو توی گوگل ببینید من ...

الان رفتم دیدم به نظرم بعضی کارهاش خیلی خوبه بعضی هاش خیلی بد و غیر طبیعی