2777
2789
عنوان

دوسم داره یا نه؟

167 بازدید | 17 پست

اگه پسره بدونه بخاطر شرایطش دختره اذیت میشه و بدونه دختره نمیتونه شرایطشو تحمل کنه و وسط راه ولش میکنه بخاطر شرایطش و پسره بترسه واسه همین قید رابطش با دخترو بزنه این پسر دختره رو دوس داره یا نه؟واسه دختره هم تلاش کرده ک بهش برسه اما بخاطر اوصاف بالا میدونه نمیشه 

شرایطشم نمیتونه تغییر بده پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اسم احساساتو بچه بازی میزاری؟

چون تجربه ثابت میکنه احساسات ب تنهای کافی نیس برای تصمیم گیری احساسات آنی هست 

قطعا منطقت ک الان سنگینی میکنه بابت احساساتت بعدا چوب این احساس رو میخوره

نسیم هستم مامان دوتا فرشته کوچولو
واقعا درسته

ببین‌ من خودم‌ تو شرایط شبیه تو بودم  با این تفاوت‌ که اون گفت بابام  نمیزاره‌ و به نظر خودش کلی تلاش کرده اما  من  میگم  نه  پسر اگه بخواد زمین و زمان‌ و به هم‌ میدوزه‌ تا  بشه 

عشقت و زیاد به کسی نشون‌ نده بزار اونا‌ برات‌ همه کار کنن‌ تو بمون  کنار فقط لذت‌ دوس داشته شدن‌ و بچش‌ باور کن‌ قشنگتره

ببین‌ من خودم‌ تو شرایط شبیه تو بودم  با این تفاوت‌ که اون گفت بابام  نمیزاره‌ و به نظر خو ...

اون زود گفت عقد کنیم من لفتش دادم شرط و شروط گذاشتم گفتم تا شرایطمو انجام ندی عقد بی عقد..اونم نمیتونست اگه میخاست شرایطمو انجام بده میشد ی کارگر ساده با حقوق ۲تومن