2777
2789

زندگیش اصلا خوب نیست با کسی ازدواج کرده که خیلی وابسته مادرشه مادرشم ازیتش میکنه خود پسره هم خیلی فرهنگش پایینه یعنی وقتی میخواد بره مهمونی خواهرم به زور با دعوا واعصاب خود کنی میگه بهش لباس خوب بپوش آبروم میره اصلا عین خیالش نیست خواهرم خیلی ار اون سر تره ولی همیشه با خواهرم سرد برخورد میکنه خواهرمم خب احتیاج به محبت داره اذیت میشه راضی نمیشه جدا بشه میگه مامان بابا ناراحت میشن 😞همیشه گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم سیگارم میکشه که این خیلی خواهرمو اذیت میکنه آخه بعد عقد فهمید ودیگه نتونست کاری کنه😞😞چه جوری کمکش کنم

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم عاشق خواهرش بود و با همین زندگی منو به گه کشید😏

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

از تو كمكي بر نمياد

بايد بره پيش روانشناس و متخصص

ب نفع تو و خودش  هست نياد از مشكلاتش با شوهرش بگه

بخصوص اگه مجرد هستي نذار همچين ظلمي در حقت كنه

دلت واسه خودت بسوزه

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

تو عروسیش اصلا براش سرویس نگرفتن خواهرمم چیزی نگفت .گفت اشکال نداره گرونیه گناه داره زیاد سخت نگیرم ولی بعدعروسی حتی حلقشم فروخت😞😢

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
تو عروسیش اصلا براش سرویس نگرفتن خواهرمم چیزی نگفت .گفت اشکال نداره گرونیه گناه داره زیاد سخت نگیرم ...

ببين اگه اينا واسه خودت هست بگو خودتي

چون بگي خاهرت همه حرفشون اين هست ك نبايد ب تو بگه

ولي اگه خودت هستي ك داستان فرق داره

اگه میخواد کمکش کنه باید خواهرشو هشیار کنه ک یموقع راضی ب بچه دار شدن نشه

تجربه نشون داده خاهرمتاهل كار خودشو ميكنه

ناله و بدبختياشو مياره واسه خاهر و مامانش 

خوشي هاش هم با شوهرش..

من خودمم متاهلم ولی اصلا یه درصدم سختی های خواهرمو نکشیدم😞

اون هیچ وقت به مامان یا کس دیگه چیزی نمیگه منم چون ازش بزرگترم باهام دردودل میکنه خیلی دوسش دارم دوس دارم بیمرم ولی اون خوشحال باشه