من همه چیو چشمی میریزم😅
ولی خب اول باید شهد شو آماده کنی
من برای دو پیمانه آرد
سه پیمانه آب میریزم
بعد یه پیمانه شکر
هل و گلاب و زعفران دم کرده
میذارم رو اجاق گاز جوش بیاد و شکر حل بشه
وقتی آماده شد کنار میذاری تا یکم خنک بشه هم دمای محیط
بعد آردت رو تفت میدی تا تقریبا قهوهای بشه
مواظب باشی نسوزه چون باید مدام تفتش بدی
بعد فهمیدی قهوهای شده به اندازه کافی کره یا روغن هم میتونی بریزی جوری که آرد رو هم میزنی حالت خمیر خشک بگیره به خودش
بعدش کم کم شهدشو اضافه میکنی جوری که آرد گلوله نشه
اگه هم شد عیبی نداره باز ذره ذره شهد و بریز و هم بزن و گلوله هاشو صاف کن
بعدش رو شعله گاز انقد هم بزن حلوا شکل خمیری شکلی بگیره و آمادهس نوش جان🙂