2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین خاهرم😞

265 بازدید | 21 پست

خواهرم تازه ازدواج کرده ولژ خیلی اذیتش میکنن من بهش میگم تا بچه نداری جدا شو به نظرتون کار درستیه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرش 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

ارع جدا بشع بهترع تا ی بچع بیاد و اون طفل رو هم درگیر کنع

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

طلاق اخرین راه ،البته اینکه گفتید چون اختلافاتشون زیاد فعلا بچه دار نشن کار درستی کردید ولی اگه مشکلشون قابل حل حلش کنن برن مشاور و بستگی به خوده شوهرشم داره اگه زندگیش دوست داره باید زنش نگه داره. 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

یه خانواده کاملا بی فرهنگ هستن از اونایی که برا عروس هیچ ارزشی نمیزارن

بلع

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️
یه خانواده کاملا بی فرهنگ هستن از اونایی که برا عروس هیچ ارزشی نمیزارن

خواهرت چندسالشه؟ باخانواده شوهر زندگی میکنه؟ شوهرشم اذیتش میکنه؟

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

تازه چند ماهه عروسی کرده تمام طلا هاشو فروختن دادن یه ماشین خریدن تا شوهرش بره سر کار اونم برادر شوهراش همش ماشینو با خودشون میبرن