2777
2789
عنوان

اگر چهارمین نی نیم هم دختر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4425 بازدید | 110 پست
یه دعایی هست تو مفاتیح مخصوص پسر شدن بچه هست  اونو بخون خیلی ها جواب گرفتن همینجا هم اگر سرچ ...

چشم حتما

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما

مامان مهربون میشه دعا کنی منم مثل شما مامان چندتا دست گل بشم؟😍

خیلی حس خوبی ازتون گرفتم😘

ان شاءالله بزودی پسر تپل مپل و قشنگتو بغل بگیری

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
زایمانت چی بود سه تا قبلی؟

سه دختر دارم . طبیعی زایمان کردم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
چقدر خوش اخلاقی. ایشالا پسر باشه.

نظر لطفتونه خوب میبینید♥️ ان شاالله

مامان مهربون میشه دعا کنی منم مثل شما مامان چندتا دست گل بشم؟😍 خیلی حس خوبی ازتون گرفتم😘 ان شاءا ...

عزیز دلم 

ان شاالله 

از خدا میخوام هر چه توی دلتون هست و به صلاحتون هست رو بهتون ببخشه 😍 ان شالله دورتون پر بشه از نی نی های قشنگ و حسابی سرگرم بشید

سلام عزیزم.به سلامت فارغ بشی و انشالله هم سالم باشه هم پسر.میخواستم بپرسم پیشگیریتون طبیعی بود؟مال منم سومی خداخواسته بود جدیدا خیلی حالت افسردگی بهک دست میده..میدونی من همش میگم آدم شوهرش خوب باشه راحت میشه چهارپنج تا آورد ولی اگه شوهر خوب نباشه آدم داغون میشه

سلام عزیزم.به سلامت فارغ بشی و انشالله هم سالم باشه هم پسر.میخواستم بپرسم پیشگیریتون طبیعی بود؟مال م ...

سلام عزیزم 

بله عزیزم طبیعی بودم با اینکه کامل رعایت میکردیم و هیچ خطایی ازمون سر نزده بود 😁😁😁

بله قطعا اخلاق همسر و کمک هاش باعث دلگرمی میشه .... ان شالله خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

لطفا اعتقاد ندارید ریپلای نکنید....من و خواهرم.دو تا زن داداشام.و۶ نفر از اطرافیانمون.ب این دعا رو خ ...

منم همین کارا رو‌مردم نیت هم‌کردم‌خیلی هم نذر و نیت زیارت … اما خدا جونم هنووز نخاسته برام 

دعام کنید 

منم همین کارا رو‌مردم نیت هم‌کردم‌خیلی هم نذر و نیت زیارت … اما خدا جونم هنووز نخاسته برام  دع ...

انشاله برات صلاح بدونه و بخاد🙏با میل خودش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم جنسیت نی نی تون‌ چی شد؟

سلام 

شنبه هفته ی دیگه نوبت سونو دارم 

استرس دارم