2777
2789
عنوان

یادآوری یه حرف یا یه قطعه شعر یاهر چیزی که حال دلت رو خوب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 30 پست

سر صبحایی و ها نم نم وارش نم نم وارش

جان خدا مه ناله تره بیه خش تره بیه خش

ته بوردن بوردن ها مه هارش هارش

خدا مه هارش هارش خدا نهووه ناخش

ته بوردن بوردن ها مه هارش هارش

اسا پشت دکتی تهی هارش

بخون بلبل مه دل جوونه امشو جوونه امشو

ستاره مه دله ارمونه امشو مهمون امشو

بخون لیلی مه دل مجنون امشو

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب. الان که خودم فرستادم اومدم پستای بالاترو نگاه کنم، دیدم شمام همینو گفتین😍

عه چه جالب الان رفتم نگاه کردم دیدم جفتمون باهم گفتیمش😊💓

و واقعا جوابه این جمله👌🏼❤

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

یاران چه غریبانه...

رفتند ازین خانه...😢😢

این اهنگ حس عجیبی داره برام👆

و همینطور این 👇

حالا که میروی ، همراه جاده ها ...

برگرد و پس بده تنهایی مرا...😢😢

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش

سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش

بگذار حسودان همه عیب تو بگویند

باور مکن و دلخوش اقبال خودت باش

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری

راضی به همین چند قلم مال خودت باش!

دنبال کسی باش که خیر تو بخواهد

اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش!

پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت

منت نکش از غیر و پروبال خودت باش

صد سال اگر زنده بمانی گذرایی

پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش