2777
2789

بچع هامضلوم ترین بیچاره ترین کم توقع ترین ادمی ک تو عمرم دیدم مادرمه چهارتا داداش دارم ۳ساله۹ساله که کوچیکان بخدا مادرم خیلی خوبه دوتا پیرمردو چن سال نگه داشته دعا کنین بره عمل و سالم برگرده من جزمامانم کسیو ندارم تیروعیدش بدخیم و مشکوک ب سرطانه دعاکنین بادلای پاکتون برسه صحیح وسالم برگرده خدا ب من ۴تابرادرام رحم کنه😭😭😭😭😭😭امیدم اول بخدا بعدب شماهاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم دورت ان شاءالله ک خوب خوب میشن دلم روشنه به دلت بد راه نده

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر مامانت بهبود پیدا کنن 

نگران نباش سرطان تیرویید خیلی نگران کننده نیست و درمان میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الهی بگردم من 🥺😢مطمئن باش جواب همه خوبی هاشو خدا بهش میده و سلامت برمیگرده عزیزدلم ماهم دعا میکنیم♥♥♥♥

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤