2777
2789
عنوان

چند سالگی مزدوج شدید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 175 پست
😦😦 همسرتون چند سالش بود؟راضی هستید؟

آره راضیم یازده بود باهم بزرگ شدیم هیچی نداشتیم الان باهم دیگه همه چیو ساختیم و داریم 

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

24 ، عشق هم آره ، هم نه...بازم شکر خدا

نیمه پر لیوان ببین😁♥️

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
آره راضیم یازده بود باهم بزرگ شدیم هیچی نداشتیم الان باهم دیگه همه چیو ساختیم و داریم 

خدارا شکر 😍🧿چند سالتونه الان؟

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
نمیشه گفت همش خوبه خو ادما اخلاق خوبو بد داره ولی اینکه دوسم داره  دوسش دارم خیلی مهمه

خوب باید یه چیزی باشه که دوسش داشته باشی

خوب باید یه چیزی باشه که دوسش داشته باشی

خب زیاد اخلاق هاش خوبه نمیشه شمرد ولی خوب دوسم داره بهم اهمیت میده ارزش دارم واسش اونم همینطور 

من مامان کوچولو دوقلوهامم اصلام پشیمون نیستم که زود مامان شدم