2777
2789

سلام یه برادر ۱۹ ساله دارم ک فروشندست امثرا برم بازار میبینمش

چند وقت پیش با مادرم رفتیم بازار وقتی رد شدیم دیذیم سیگار دستشه مامانم حالش خراب شد و خودش فهمید قول داد سیگار نکشه گفت طعم داره نمیدونم داشت توجیح میکرد 

خلاصه امروز ک من رد شدم از سمت مغازش دیدم باز سیگار دستشه اونم منو دید گفت تروخدا ب مامان نگو من الان نمیدونم چیکار کنم ؟؟! با بابام مطرح کنم!

واقعا سرم درد گرفت نه بابام سیگاریه تو خانپاده نه کسی دگ 

بابام بفهمه میکشتش 

نمیدونم چیکار کنم کمکم کنین 

خب به بابا نگو اما یه معتمد پیدا کن که داداش حرفشو قبول داشته باشه شاید اثر کرد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنی به بابات بگی دیگه نمیکشه؟تا وقتی دلش بخواد میکشه 

استارتر جان ایشون درست میگن... به پدرت بگی بدتر عزت نفسش از بین میره، میاد جلوی بابا سیگار میکشه!!!!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر جان ایشون درست میگن... به پدرت بگی بدتر عزت نفسش از بین میره، میاد جلوی بابا سیگار میکشه!!!!

درسته 👌🏻

قلیون کشید هیچی نگفتیم اما سیگارونمیشه تحمل کرد 

خالکوبی زد هیچی نگفتیم 

واقعا نمیتونیم کنترلش کنیم 

نمیدونم واقعا باید چیکار کرد 

بنظرم بهترین کار اینه که از یه مشاور خانواده هرچی زودتر کمک بگیری 

من جای شما باشم به بابام چیزی نمیگم 

برادر شما اگه از ترسش سیگارو بذاره کنار دوباره میره سراغش 

پس گفتن این قضیه به پدرتون هیچی رو درست نمیکنه حتی ممکنه اوضاع رو بدتر کنه 

اینکه داداشتون برای چی سیگار میکشه خییلیی مهمه 

بخاطر جو دوستاشه 

یا نه دچار مشکل شده و بخاطر آزاد شدن از فکر و خیال و آروم شدن سیگار میکشه یا مسائل دیگه 

علتش میدا شه راه حل برا کنار گذاشتن سیگار هم پیدا میشه 

بازم میگم بنظرم مشاور خانواده بهترین راه و کمکه

درسته 👌🏻 قلیون کشید هیچی نگفتیم اما سیگارونمیشه تحمل کرد  خالکوبی زد هیچی نگفتیم  واق ...

خدایا کمک کن...

تمام این مطالبی که میگی ممکنه برای داداش منم پیش بیاد...

من فقط میتونم دورادور دعا کنم.

الان اگه بگم زود زنش بدید ملت میریزن سرم...

ولی خداییش یکی از داداشای من حدود ۲۲ ازدواج کرد، حالا سیگار و... ندیدیم دستش اما بازیگوش بود، واقعا الان الحمدالله چسبیده به زندگیش، سر کار هم میره... یه بچه هم داره... ناگفته نماند همسرش رو خودش انتخاب کرده بود و ما فقط رفتیم سریع جوش دادیم. اما خداییش عروسمون خیلی با حیا و خانومه...

اگه تمایل داره به ازدواج، زیر دست و بالش رو بگیرید، تا چندجا برید خواستگاری، دنیا دستش میاد اینکارا از سرش میفته