2777
2789
عنوان

قراره جای فرداشب،امشب بیان خواستگارم.چجوری بش بگم جوابم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 35 پست
عشق خودم الکی الکی باهاش مخالفن.به علت حسادت زن بابام

خدا لعنت کنه ادم حسودو

حالا استرس نگیر قرار نیس امشب عاقد بیارن ک ی جلسه معمولیه شاید ب دلت نشست و اوکی شدی باهاش وگرنه بعد چند جلسه میگی لطفا از طرف خودت ب خانواده ها بگو معیارامون یکی نیس

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
من خیلی خجالت میکشم و عذاب وجدان دارم از الان

استارتر رفتم تاپیکت خواندم حق با مادرته 

خودت بد بخت نکن 

زن بابات میشه عمه عشقت و مادر عشقت تو رو نمیخواد و خود پسره هم مردونکی کاملی برای پذیرش زندگی کنار تو رو نداره 

هیچ ربطی به حسادت زن بابا نداره 

خودت گول نزن

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که این خواستگارت  همه چی قبول کرده که تو جهاز نداری و براش مهم نیس ،به نظر من صبر کن جواب رد نده  

اگه عشقت هم واقعا تو رو بخواد روبروی خانوادش وایمیسته  و بدون هیچ جهاز و به خاطر خودت تو میخواد

که من از تاپیک های قبلت فهمیدم که حرف خانوادش براش مهمه 

نمیدونم چیکار کنم.همه چیو به خدا سپردم

عزیزم بخدا باور کن از اون پسره برات شوهر در نمیاد 

خدای نکرده دوست نداری که به سرنوشت مادرت دچار بشی 

اکه اینو دوست نداری اشکال ندارد ردش کن 

وای امید ای به عشقت نداشته باش نمیاد خاستگاریت بیاد هم خیلی مادرش و زن بابات زندگی رو برات تحت فشار میذارن و خودشم عرضه نداره ازت دفاع کنه 

بعد به خودت میای می‌بینی عمر و جوانیت برای آدم اشتباه طلف کردی و یه بچه دیگه به سرنوشت خودت دچار می‌کنی که واقعاً دیره اون موقع برای فکر کردن

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه