2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنم خستم دیگه

243 بازدید | 37 پست

خانما دیگ نمیدونم چیکار کنم خسته شدم فقط میتونم بیام اینجا حرف بزنم. خانوما شوهر من حقوقش پنج شش تومنه ماهی سه تومن قسط داریم یعنی دیگ هیچی نمیمونه براخودمون. ماه قبلی ده تومن وام گرفت گفت ببر برا خودت هرچی شد بگیر. بعد باباش زنگ زد گفت داری هشت تومن بهم بدی اونم وامی ک ب نیت من گرفت داد ب باباش. بعد باباش داشت و داره میتونست پس بده اما نداد. دوباره قسط باباشو اینترنتی داد یک میلیون و پونصد. اونم باز باباش پس نداد. اینم بگم باباش وضعش خیلی خوبه. بعد باز دیروز ششصد تومن گردو گرفت برا باباش اینا. خانما من سه ساله آرزو ب دل موندم ابروهامو هاشور کنم نداشت ک بده بهم اما چطور برا باباش داره. بخدا خاستم مانتو بگیرم خاستم چادر بگیرم نداشت. منم ناراحت میشم. وقتی برا زنو بچه خودش نداره چطور داره بده ب باباش. لا داره منو فدا خانوادش میکنه. اگر داشت من خودمم میگفتم بده ب بابات. ولی اینجوری فشار میاد بهم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست میگی ولی باباباش شاید رودروایسی داره  بنظرم بلهاش منطقی صحبت کن  تا باباباش صحبت کن ...

باباش ماهی 40 تومن درآمد داره. اون هشت تومن براش هیچی نبود. منم بهش میگم مثل بابات زندگی کن نگاه کن چقد بفکر زنو بچشه

شوهرمنم اوایل اینجوری بودازمن میزدواسه خونواده اش خرج میکردانقدراعتراض کردم بهش فهموندم وقتی اونهاواست یه ریال هم خرج نمیکنن واسه چی ازخونه خودت براشون خرج میکنی الان خودش میگه دیونه بودم نمیفهمیدم 

مردا گاهی متوجه کارایی که میکنن نیستن. وقتی وام گرفت داد بهت یعنی دلش میخاد برات خرج کنه. خیلی آروم بهش بگو خیلی دلم میخواست فلان مانتورو بگیرم حیف که نداریم. چادرم حسابی کهنه شده کاش میتونستیم بخریم. بعد اگه بهت داد که داد، اگه نداد دیگه مستقیم بگو. بگو گردو برای پدرت واجب تر از ضروریات زندگی خودمون نیست.