2777
2789

خانوما من برای بار سوم میخوام برم برای کاشت جنین دو دفعه قبل جدی نگرفتم و استراحت نکردم این دفعه میخوام هم استراحت کنم هم قبل انتقال حلواهای بارداری بخورم ،اگه دستور میخواییین بیایین تا بگم

یعنی یه روز منم مامان میشم  

لایکم کن گلم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله این دفعه جواب بگیری و دامنت سبز بشه عزیزم

کجا انجام میدی ؟هزینه ش چقده؟

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 

لایک کنید

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

من حلوای بارداری نمیدونم چیه ولی از تجربه خودم میگمت که ivf کردم حتما حتما ۱۴ روز استراحت کن و حمام نرو دسشویی فرنگی شیاف و آمپول رو سر یه ساعت خاص حتما بزن مرتب و واسه تزریق نرو بیرون کسی بیاد برات بزنه یبوست نگیری و من نشاسته هم میخوردم و دعا رو هم فراموش نکن

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

بعدشم حلوا و کلا گرمیجات بیشتر واسه قبل پانکچر خوبه ن انتقال نباید زیادم رحم گرم باشه و حتما روز انتقال با مثانه نیم پر برو

من حلوای بارداری نمیدونم چیه ولی از تجربه خودم میگمت که ivf کردم حتما حتما ۱۴ روز استراحت کن و حمام ...

شما که تجربه داری من درمانم توی ایران نیست و اینجا بعد انتقال فقط قرص استروژن و شیاف پروژسترون بهم دادن میشه بگین آمپول برای چیه و اسمش چیه

بعدشم حلوا و کلا گرمیجات بیشتر واسه قبل پانکچر خوبه ن انتقال نباید زیادم رحم گرم باشه و حتما روز انت ...

اخه من شنیدم قبل انتقال گرمیجات و بعدش باید گرمیجات نخوری حتی شنیدم یک ساعت قبل از انتقال خانوما کیسه آب گرم میزارن روی شکم

شما که تجربه داری من درمانم توی ایران نیست و اینجا بعد انتقال فقط قرص استروژن و شیاف پروژسترون بهم د ...

کنار شیاف آمپول پروژسترون هم دکتر تجویز گرد گف جفتش کنار هم کارایی بهتری داره

واسه گرمیجاتم من فقط چند شب با روغن سیاه دانه متساژ رحمی دادم از ۳ روز قبل از انتقال هم دیگ استفاده نکردم چون گرمی زیاد رحم هم باعث دور از جون سقط میشه ولی قبل پانکچر خیلی گرمیجات خوردم ولی تو سیکل انتقال نه فقط عسل صبحونه ها معمولا میخوردم

جنین فریز میخوایین انتقال بدین دیگ؟

بله جنین فریز ،شما باردار شدین؟من دو دفعه قبل دفعه اول که هایپر شدم و متاسفانه بعد انتقال دکتر متوجه شد و دفعه دوم اصلا استراحت نکردم یعنی دکتر گفت احتیاجی به استراحت نیست و منفی شد