2777
2789

یکشنبه بعدظهر انجام دادم  ..شنیدم خون میاد جای سوزنا اما مال من نه خون اومد نه قرمز شد الانم فقط صورتم کمی زبر شده ...میترسم تاثیری نداشته باشه😔😔شما چجوری بودین بعد میکرو و نتیجش چی بود تاثیر داشت براتون یا نه اگه آره چه مدت موندگاری داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتم یکم ضعیفه برای جواب دادن..خوشحال میشم تجربه هاتونو بگید درباره میکرونیدلینگ  

سوال منم هست هزینه تون چقد شد؟

آرایشگر نگفت چقد موندگاری داره؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نتم یکم ضعیفه برای جواب دادن..خوشحال میشم تجربه هاتونو بگید درباره میکرونیدلینگ  

من قبلاً انجام دادم نه درد داشتنه  خون اومد نه زخم انچنانی شد کلا خوب بود ولی ازمدلش خوشم نیومد نه کارش

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
سلام منم ماه پیش انجام دادم .با ی بار حموم رفتن همش میره ولی ۳ هفته بعد برمیگرده و با ی بار ترمیم قش ...

یعنی چی برمیگرده؟من برای منافذ باز رفتم شما چی عزیزم ؟

من قبلاً انجام دادم نه درد داشتنه  خون اومد نه زخم انچنانی شد کلا خوب بود ولی ازمدلش خوشم نیومد ...

تاثیر داشت ؟منم شنیدم خون میاد وزخم میشه ولی من هیچکدومو نداشتم برای همین میترسم بی تاثیر باشه ..من برای منافذ باز رفتم

یعنی چی برمیگرده؟من برای منافذ باز رفتم شما چی عزیزم ؟

همگی فکر کردیم ابرو میگید🤣

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تاثیر داشت ؟منم شنیدم خون میاد وزخم میشه ولی من هیچکدومو نداشتم برای همین میترسم بی تاثیر باشه ..من ...

تتثیر هم داشت تا یکی دوسال پررنگ بود 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +