2777
2789

من تابحال با این پسر همکلام نشدم کاملا سنتی قراره بیان.از طرفی خودم دوس پسردارم و ازون اقاپسر هرچند باکمالاته ولی دوسش ندارم.ولی به اصرار پدرم مجبورم سکوت کنم.بعد خواهرش امشب گفت میشه عکس چشماتو بفرستی داداشم دیوونشونه.بچه ها من چشام بعضی وقتا خاکستری میشه و گاهی ابی تیره.بعد به ابجیش گفتم حالا هنوز چیزی نشده که من اینکارو بکنم.گفت شنیده بودم چش رنگیا خودشونو میگیرن درسته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ‌کار خوبی کردی

خوشم ااومد

نمیدونم از کجا شروع کنم کاش میتونستم براتون تعریف کنم که چقدر توی زندگیم اتفاقات عجیب افتاد و یجایی میفتادم زمین پاهام زخم میشد اما دوباره یهویی بلند میشدم انگار که دست خدا زیر بغل هامو میگرفت میگفت هنوز کار داری پاشو منم یجوری پامیشدم که انگار نه انگار قبلش افتادم و پاهام زخم شده ؛  زخمای رو قلبم و روحم رو پانسمان میکرد و مثل یه پرستار 😔 اره من پرستاریه خدا رو هم دیدم ، مهربونیشو با قلب خودم خودم حس کردم وقتایی که افتاده بودم ، از همه جا آدمایی رو میذاشت سر راهم که برسم به این مرحله ای که الان هستم من فکر میکردم افتادن هام یه شکسته اما با چشم خودم دیدم همشون باعث شدن من اینی بشم که الان هستم❤ خداروشاکرم بابت این اتفاقات تلخی که بنیان زندگیمو عوض کرد 🤲 خدا خاکِ جسمم رو عوض کرد کلا یکی دیگه شدم ❤ اینقدر زندگیم تغییر کرد که خودمم باورم نمیشه ؛ هنوز هم سختی هایی هست اما برای من این نقطه اززندگیم آخر دنیاست چون خدارو پیدا کردم و زندگیم رو زیر و رو کرد

توهم میگفتی منم شنیده بودم خواهر شوهرا کرمو میشن ن تا این خد ک از راه نرسیده بگو من یسری دوستا دارم تو نی نی سایت بیا تا پاره ات کنن  از الان بدونن کیو میخوان بگیرن

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی

میگفتی آره شما  فک کن اینجوریم خب؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است